Anadolu Sigorta’dan kayak tatili keyfine güvence

Anadolu Sigorta’dan kayak tatili keyfine güvence

Tatilcileri yurtdışı seyahat sigortalarını yaptırmayı unutmamaları konusunda uyaran Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Metin Oğuz, Anadolu Sigorta’dan yurtdışı seyahat sigortası alanların, kayak yaralanmalarıyla ilgili giderlerini de poliçe kapsamı içine aldırabildiğini hatırlattı.

Özellikle yurtdışı kış ve kayak tatillerinde, tatilcileri bekleyen risklere işaret eden Genel Müdür Yardımcısı Oğuz, yurtdışı seyahat sigortasının yalnızca vize alınırken zorunlu olarak yaptırılması gereken bir sigorta olarak algılanmaması gerektiğini vurguladı. Oğuz, “Yurtdışı seyahat sigortası zorunlu olmasının ötesinde, pek çok riskten koruduğu için tatil keyfini de sigorta altına alıyor. Anadolu Sigorta’dan poliçe yaptıran sigortalılar, sadece zorunlu tutulan 30 bin avroluk sağlık teminatlarına değil, bagajın kaybolmasından tarifeli bagajların zarar görmesi, çalınması veya gecikmesine kadar tatil keyiflerini kaçırabilecek pek çok aksiliğe karşı da kendilerini koruyorlar. Üstelik bu poliçe Sigortam Cepte uygulamamızla hemen düzenlenebiliyor” dedi.

Anadolu Sigorta yurtdışı seyahat sigortası poliçesiyle kayak yaralanmalarıyla ilgili giderleri de teminat kapsamı içine aldırmak mümkün. Yurtdışı seyahatine çıkmadan önce, yurtdışı seyahat sigortasına kayak teminatını ekleyenler kayak/snowboard keyfini doyasıya yaşarken karşılaşabileceği kötü sürprizlere karşı da kendini güvenceye alıyor. Ayrıca tarifeli uçuş esnasında, çek-in işleminden geçmiş kayak ve snowboard ekipmanlarının kaybolması, çalınması veya zarar görmesi durumlarında da 350 avroya kadar tazminat garantisi veriliyor.

Tatillerini yurt dışındaki kayak merkezlerinde geçirecek tatilcilere, sigortalarına kayak teminatını eklemelerini öneren Oğuz, “Kayak tatillerinde kaza ve yaralanma maalesef çok sık karşılaşılan olaylar. Anadolu Sigorta kayak teminatı da eklenebilen seyahat sigortası ürünü ile müşterilerini tüm bu risklerden koruyor” dedi.

https://www.anadoluhayat.com.tr/

13.01.2018