Insurance Nexus’tan inovatif sigortacılık “webinar”ı

Sigorta Dünyası’nın medya sponsoru olduğu Londra merkezli uluslararası sigorta “hub”ı ve inovasyon merkezi Insurance Nexus, 7 Aralık akşam saat 7’de  “İnovatif Sigorta Ürün Fikirlerini Gerçeğe Dönüştürmek” konulu bir webinar düzenledi.

Zurich ve UBER gibi dünya devlerinden uzmanların konuşmacı olduğu webinarla ilgili Insurance Nexus’un açıklaması şu şekildeydi:

“Sigortacıların 2019 gündeminde inovasyon var. Rekabet, yeni müşteri için geliştirilecek ürün ve hizmetler üzerinde odaklanırken, biz de UBER, Zurich, Direct Line gibi şirketlerin ne tür hizmet ve ürünler üzerinde çalıştıklarını ve sigortacıların inovasyonda nasıl başarılı olacaklarını araştırıyoruz. Şirketinizin ürün geliştirme sürecinin gitmesi gereken yönde gerçek ve uygulanabilir tavsiyeler bulabileceğiniz bu paha biçilmez ve özel webinarı kaçırmayın.” https://register.gotowebinar.com/register/2018775211635622156?source=Sigorta

Webinara katılamayanlar için, kayıt oldukları takdirde Insurance Nexus tarafından program kaydı gönderilecek.

Konuşmacılar:

Samantha Chow, Senior Analyst, Aite Group

Elena Rasa, Chief Underwriting Officer, Zurich

Clare Cracknell, Digital Product, Direct Line Group

Viktorija Kaminski, Senior Risk Manager, Europe, UBER

Bu webinar gelecek yıldaki ürün geliştirme kampanya planlarınızı etkileyecek:

Önde gelen sigortacıların inovasyon alanında şu anda neler yaptığını dinleyin.

Ürün geliştirme projesini olgunluğa ulaştırmanın temel zorluklarını keşfedip, burada öğrendiklerinizi kendi işinizde uygulayın.

Sırada ne olduğunu öğrenin! Pazardaki fırsatlar nerede? Heyecanlandıran müşteri segmentleri hangileri? Ve şirketinizi tam da müşterinin istediği yerin en ön sırasında nasıl konumlandırırsınız?”