Aveon gençlere kulak veriyor

Aveon Global, gençlere kulak vermek ve onların fikirlerini, hayallerini gerçekleştirmek için Genç Aveon projesini hayata geçirdi. Turgut Özay’ın sunumu ile Bloomberg TV de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş, Genç Aveon ’u anlattı.

Her hafta birçok sektörün Gençlere yönelik projelerini gündeme getiren programda söz alan Kemal Gül, gençlerle ve gençler için hizmet geliştirme konusunda büyük hedefleri olan Aveon Global’in bu amaçla Genç Aveon’u hayata geçirdiğini bahsetti. Günümüz teknolojilerini en iyi kullanan ve yaratıcı yönleri ile teknolojik dinamikleri geleceğe taşıyan gençlerin Aveon için ayrı bir önemi olduğunu belirten Gül, “Genç Aveon”un tüm Türkiye’den gençlere kapılarını açtığına değindi. Genç Aveon’un her yaştan genci bünyesine davet eden, onların fikirlerini hayata geçirmelerine olanak sağlayan bir platform olmasına dikkat çeken Gül, Genç Aveon’un sigorta sektörüne iyi bir örnek rol model olacağından emin olduklarını da vurguladı.

Aveon Global’in kuruluş felsefesinde gençlerin ayrı bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Kerim Bağdaş, gençlere kulak vermenin ve onları ciddiye almanın önemine değindi. Sigorta sektöründe birçok proje geliştirilmesine rağmen sürdürülebilir ve hayalleri kucaklayan projenin neredeyse bir elin beş parmağını geçmediğini iddia eden Bağdaş, sürdürülebilir ve deneysel çalışmalara uygun formatıyla Genç Aveon’un önemini yineledi.