“Acentelerin ekonominin dinamik yapısı içerisinde ayrıcalıklı yerleri var”

Aveon Global Sigorta, 2023 yılı hedef ve projeksiyonunu belirlerken acentelerinin beklentilerini de araştırma amacıyla ‘Acente 2023 Araştırması’nı tamamladı. Araştırma hakkında konuşan Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş, acentelerine kulak vermenin sadece dinlemekten ibaret olmayıp onların fikirlerini hayata geçiren çalışmaların önemini belirtti.

 

Sektörde ilk yılını tamamlamadan birçok yeniliğe imza atan Aveon Global Sigorta, 2023 yılı hedef ve projeksiyonunu belirlerken acentelerinin beklentilerini de araştırmak için  ‘Acente 2023 Araştırması’nı tamamladı.

Tüm Türkiye’de 900’e yakın acente ve broker ile müşterilerine hizmet veren şirket, 2023 yılını daha başarılı kılmak için acentelerinin önerilerini ve beklentilerini birinci elden alarak ‘acente dostu’ şirket misyonuna bir yenisini daha eklemiş oldu.

Araştırma hakkında konuşan Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş, araştırmanın önemine değindi. Bağdaş, acentelerine kulak vermenin sadece dinlemekten ibaret olmayıp onların fikirlerini hayata geçiren çalışmaların önemini belirtti. Acentelerin ekonominin dinamik yapısı içerisinde ayrıcalıklı yerleri olduğunu belirten Bağdaş, Aveon Global Sigorta olarak acentelerin beklenti ve isteklerine uygun ürün ve fiyatlamaya önem verdiklerinin altını çizdi. Bağdaş, sigorta sektöründe kalıcı ve değişmez yere sahip acentelerin ‘müşteriyi en iyi tanıyan’ kanal olması sebebiyle acente ve müşterinin bir bütün olduğunu vurguladı.

2023 yılında acentelere yönelik birçok kampanya ve ödüllendirme sistemi üzerinde çalıştıklarını da müjdeleyen Bağdaş, araştırmaya katılan ve önerileri ile katkı sağlayan tüm acentelere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.