AXA Sigorta Milyoner Acenteleri’ni The Peninsula Hotel’de ağırladı

AXA Sigorta, acentelerine sunduğu destek ve motivasyonla sektörün sürdürülebilirliğine katkı sağlamaya devam ediyor. Yüksek prim üretimi başarısı kaydeden acenteleriyle her yıl özel bir organizasyonda bir araya gelen AXA Sigorta, bu yıl farklı bir konseptte Milyoner Acenteleri’ni 21 Eylül akşamı The Peninsula Hotel’de ağırladı. Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin ardından ilk günden beri bölgeye maddi ve manevi desteklerini sürdüren Şirket, sene başında yaptığı açıklamada 2023 yılı acente pazarlama faaliyetlerine ayrılan bütçeyi deprem bölgesine kalıcı bir çözüm olarak kullanacağını açıklamıştı. Yoğun çalışmalar ve detaylı incelelemer sonucu Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Büyükdalyan Mahallesi’ne bir ilköğretim okulu yapmaya karar veren AXA Sigorta, bu güzel  ve anlamlı projesini ilk olarak Milyoner Acenteler Gala Yemeği organizasyonunda acenteleriyle paylaştı.

AXA Sigorta icra kurulu üyelerinin, bölge koordinatörlerinin ve genel müdürlük yöneticilerinin katıldığı İstanbul’un en popüler otellerinden The Peninsula’da gerçekleşen özel davette 200’e yakın acente ağırlandı. Etkinlik esnasında AXA Sigorta CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Ölken, AXA Sigorta Hukuk, Rücu, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçkar ve AXA Sigorta Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay Buçukoğlu kısa konuşmalar gerçekleştirdi.

“Hatay’da bir ilköğretim okulu yaptırıyoruz”

Hoşgeldiniz konuşması ile açılış yapan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, şu açıklamalarda bulundu:  AXA Sigorta olarak her yıl düzenlediğimiz ve başarılarıyla öne çıkan acentelerimizle bir araya geldiğimiz Milyoner Acenteler etkinliklerimizi oldukça önemsiyoruz. Bu buluşmaların hem bizleri hem de acentelerimizi motive ettiğini görüyoruz. Fakat bu yılki organizasyonumuza hazırlanırken başarıları kutlamanın heyecanının yanı sıra bambaşka bir motivasyonumuz daha vardı. Biz AXA Sigorta çalışanları, AXA Tüm Kalplerde Gönüllüleri, AXA Grubu ülkelerinin çalışanları ve AXA Grubu’nun üst düzey yöneticileri olarak ülkemizde Şubat ayında yaşanan deprem felaketinin acısını hala kalbimizde yaşıyoruz. Ben bu süreçte Hatay’daki çok kıymetli bir büyüğümün ‘Yaşatmak için yaşamak zorundayız.’ cümlesini kendime pusula aldım, tüm ekip arkadaşlarıma da sıklıkla bu sözü hatırlattım. 2023 yılı acente faaliyetlerine ayırdığımız bütçemizi yöre halkına kalıcı bir çözüm için kullanmaya söz vermiştik.  Bugün  değerli Milyoner Acentelerimiz’in ve diğer prestij kulüpleri üyelerimizin gönüllülük esasıyla katılımı ve katkısıyla Hatay’da bir ilköğretim okulu yaptırıyoruz. Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu’nun, depremden etkilenen birçok çocuğun eğitimine devam etmesini sağlayacak olması AXA ailesi olarak bizi çok gururlandırıyor. Bu özel projemize katkı sağlayan tüm acentelerimize gönülden teşekkür ediyoruz.”

AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken konuşmasının ardından projede büyük emeği geçen AXA Sigorta Hukuk, Rücu, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı Onur Koçkar’ı sahneye davet etti. Sigorta profesyonelleri olarak yaşanan her felakette büyük bir sorumlulukları olduğunu dile getiren Koçkar sözlerine şöyle devam etti :

“İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak marka amacımız doğrultusunda deprem felaketinin ardından bölgede kalıcı bir destek sağlayabilmek adına oldukça fazla düşündük. Araştırmalar yaptık, bölge halkından destek aldık, farklı projeler değerlendirdik. Geleceğimizin çocuklarımıza emanet olduğunu biliyoruz. Bir çocuğun geleceğinin sigortasının ise eğitim olduğuna gönülden inanıyoruz. Bu bakış açımızdan hareketle en doğru kalıcı projenin bir okul yaptırmak olduğuna karar verdik. Deprem öncesinde dahi bir okul ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Büyükdalyan Mahallesi’ne ilk gittiğimizde muhtarımızdan mahalle ahalisine herkesin projemizi duyduğundaki sıcak yaklaşımı bizleri çok mutlu etti. Bu samimi tutum bizlere doğru yolda olduğumuzu bir kez daha hissettirdi. Geçtiğimiz günlerde, bölgede faaliyet gösteren değerli acentelerimizin de destekleriyle, Hatay Valiliği’nde Hatay Valisi Sn. Mustafa Masatlı’nın da katılımıyla Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu için protokolümüzü imzaladık. Buraya kadar önemli bir kısmı başardık ama asıl iş şimdi başlıyor. Projemizin bir parçası olan tüm AXA Sigorta Milyoner Acenteleri’ne ben de şükranlarımı sunuyorum.”

Sanem Çıngay Buçukoğlu: Groupama Sigorta’yı satın alarak başarı yolculuğumuzda önemli bir mesafe daha kat ettik

AXA Sigorta Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı Sanem Çıngay Buçukoğlu ise hem okul projesine istinaden görüşlerini paylaştı hem de AXA Sigorta Milyoner Acenteleri’nin başarılarını kutladı. Büyükdalyan Tüm Kalplerde İlköğretim Okulu projesiyle gurur duyduğunu ve katkı sağlayan tüm acentelere teşekkürlerini aktaran Sanem Çıngay Buçukoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugün burada bu çok kıymetli projemizin lansmanını gerçekleştiriyor olmamızın yanı sıra, 2022 yılında AXA Sigortayı hedeflerine taşıyan Milyoner Acentelerimiz’in başarılarını da kutlamak için birlikteyiz. Milyoner Acentelerimiz olarak ülkemizin içinden geçtiği zorlu dönemleri çok başarılı bir şekilde yönettiniz. Fedakarlıkla yaptığınız çalışmalar için hem sizlere hem de sizlere destek olan ailelerinize ayrıca teşekkür ederiz. 2023 yılına, grubumuzun ülkemize olan inancını ve Şirketimiz’in tutkulu büyüme isteğini destekleyen bir haberle başladık ve Groupama Sigorta’yı satın alarak başarı yolculuğumuzda önemli bir mesafe daha kat ettik. Birleşme sonrası kasko branşında yüzde 12 Pazar payına ulaştık, hedefimiz bunu daha da yukarı taşımak. TSS’de sigortalı adedimiz 600.000’e ulaştı, hedefimiz bu sayıyı daha da artırmak. Müşteri sayımız 3 milyona yaklaştı, hedefimiz önce bu sayıya ulaşmak ve daha sonra da bu sayıyı aşmak. 2023 yılı sene sonu hedefimiz olan 35 milyar TL’yi siz değerli acentelerimizle omuz omuza çalışarak başarabileceğimize inancımız tam.”

AXA Sigorta, buluşma sırasında 2022 yılında prim üretimi ve karlılık kategorisinde başarılı olan acentelerine de ödüllerini takdim etti.