Bereket Emeklilik çiftçilere özel hayat ürünlerini tanıttı

Bereket Emeklilik, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle, çiftçilerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan hayat sigortası ürünü “Çiftçi Hayat Arkadaşı” ve “Bereket Hayat Arkadaşı” hayat sigortası ürünlerini düzenlenen lansman toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda konuşan Bereket Emeklilik ve Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, göreve geldiği Ocak ayından bu yana yaptıkları çalışmalara değinerek, IT altyapısını kısa sürede yenilediklerini, kadrolarını güçlendirerek sektörün ortalama insan kaynağı kalitesinin üstüne çıktıklarını ve özellikle çiftçilere özel hazırladıkları hayat ve bireysel emeklilik ürünleriyle atılıma hazır olduklarını söyledi.

Bereket Emeklilik, çiftçilerin ihtiyaçları göz önüne alarak ve onların hayatını kolaylaştırmak hedefiyle Çiftçi Hayat Arkadaşı hayat sigortası ürününü geliştirdi. Şirket, aynı zamanda bir başka hayat sigortası ürünü Bereket Hayat Arkadaşı hayat ürününü de müşterilerinin hizmetine sundu. Katılım sigortacılığı niteliğine uygun olarak hazırlanan ürünler, ayrıca sağladıkları asistans hizmetleriyle de dikkat çekiyor.

Çiftçi Hayat Arkadaşı & Bereket Hayat Arkadaşı

Sigortalının ölümü durumunda aile bireylerine toplu ödeme yapan Çiftçi Hayat Arkadaşı sigortası, sigortalının ailesinin taksit, fatura, mutfak, eğitim ücretlerini karşılamanın yanı sıra çiftçilik giderlerini düşünerek farklı teminat paketleri sunuyor. Çiftçiler için özel olarak hazırlanan ürün, sigortalılara, uzman ve konusunda lisanslı danışmanlarla telefon üzerinden alabileceği veteriner desteği, besicilik teknikerliği desteği ve ziraat mühendisliği desteği hizmetlerini de kapsıyor. Bunun yanında, ürünle birlikte sigortalıya sunulan Traktör Bakım Paketiyle sigortalılar, garanti süresi dolmuş traktörlere yapılacak yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değişimi gibi işlemlerde yüzde 10’luk indirimden faydalanıyor

 Anlaşmalı istasyonlardan akaryakıt indirimi

Çiftçi Hayat Arkadaşı poliçesi sahipleri, anlaşmalı istasyonlardan indirimli akaryakıt da alabiliyor. Bunun yanında, araç lastiğinin patlaması, araç aküsünün ya da yakıtının bitmesi sonucu aracın yolda kalması durumunda sigortalı yılda bir defaya mahsus olarak ücretsiz çekici hizmetinden yararlanabiliyor. Sigortalılar, ürünle birlikte verilen diş paketi hizmetiyle anlaşmalı kurumlarda yılda bir defaya mahsus olmak üzere diş hekimi muayenesi, diş taşı temizliği, diş röntgen filmi hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyor.

Bereket Hayat Arkadaşı hayat sigortası, sigortalının hem kendisini hem de ailesini beklenmedik risklere karşı güvence altına alıyor. Ürün, bordrolu ve özel sektör çalışanı sigortalının işsiz kalması durumunda maksimum 6 ay olmak üzere, işsizlik durumu sona erene kadar teminatta belirtilen tutar kadar işsizlik ödemesi sağlıyor. Sigortalının bu sürede iş bulması durumunda eğer yeni işte alınan maaş bir önceki işten yüzde 20 ya da daha düşükse, aylık en çok 2 bin liraya kadar her yıl en fazla 6 ay olmak üzere maaş farkı ödemesi yapıyor. Prim ödemelerinde vergi avantajı sunan Bereket Hayat Arkadaşı ürünü de çeşitli asistans hizmetleriyle birlikte geliyor. Bunlar arasında anlaşmalı sağlık kurumlarında indirim, diş paketi, diyetisyen ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinin yanında, anlaşmalı istasyonlarda akaryakıt indirimi, spor salonları ve otel konaklamalarında indirim bulunuyor. Sigortalının aracının yolda kalması durumunda çekici hizmeti, oto bakım indirimleri, vale, araç kiralama, taksi ve seyahat asistans hizmetleri de paket içinde yer alıyor.