Sompo Japan Sigorta’nın mobil uygulaması “Ejento” güncellendi

Sompo Japan Sigorta, dijital dönüşüm stratejileri doğrultusunda, acentelerine özel olarak geliştirdiği ve acenteleri için ofis/mesai saati kavramını yeniden tanımlayan ödüllü Ejento mobil uygulamasını güncelledi.

Kasko ve trafik ürünlerine ek olarak “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası”nı da Ejento hızlı satış ekranlarına ekleyen Sompo Japan Sigorta, Ejento’ya eklediği diğer özelliklerle uygulamanın kullanım yaygınlığını artırmayı amaçlarken akıllı arama, acente hasar iletişim, portföyüm, poliçe basım ve müşteri kart alanlarını geliştirerek bir çok güncellemeye de yer verdi. Tüm bu özelliklerin yanı sıra kişiselleştirilmiş ve iyileştirilmiş bildirim seçeneği eklenen Ejento uygulamasına, özel Ejento cıngılı da tanımlandı.

Sompo Japan Sigorta, daha önce “The 5th Sompo Global Awards” ve “Celent Model Insurer Awards” ödüllerini alan Ejento uygulamasıyla, Temmuz ayında yapılan “International Asia Insurance 2018”den de birincilikle döndü.

Son yıllarda dünyada ve paralel olarak ülkemizde de, şirketlerin Bilişim Teknolojileri merkezli dijital dönüşüm stratejilerini iş modellerine entegre etmesinin sigorta sektöründe de geçerli olduğunu vurgulayan Sompo Japan Sigorta Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dijitalin gelişmesi tüm sektörlerde olduğu gibi sigorta sektöründe de iş yapış şekillerimizi değiştirmemize olanak tanıyor. Bu çerçevede geliştirilen uygulamalar, müşterilerin daha iyi ve hızlı hizmet almasını hedefliyor. Biz de Sompo Japan Sigorta olarak acentelerimizin severek kullandığı ve mekân – zaman kavramından bağımsız olarak müşterilerimize hizmet sunmaya olanak tanıyan Ejento mobil uygulamamızı geliştirmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Acentelerimiz, Ejento mobil uygulaması ile müşteri deneyimini en üst seviyeye çıkarırken, Ejento sayesinde acentelerimizin ofis dışında geçirecekleri zaman ile satış ve müşteri memnuniyetine daha fazla odaklanmalarını hedefliyoruz. Ejento uygulaması ile bugüne kadar ‘The 5th Sompo Global Awards’ ve ‘Celent Model Insurer Awards’ ödülleriyle toplamda iki ödül alan Sompo Japan Sigorta’nın Temmuz ayında gerçekleşen ‘International Asia Insurance 2018’den birincilikle dönerek yeni bir başarıya imza attığını da belirtmek istiyorum.”

Sompo japan Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek