Nexus, ticari kredi aracılık kolunu Xenia markası altında birleştirdi

İngiliz Nexus Group’un bağımsız ticari kredi aracılık kolu olan Xenia Broking Group, Xenia olarak tek bir ticari isim ve marka altında birleştiğini duyurdu.

Nexus, Credit Risk Solutions’u Ekim 2017’de, Credit and Business Finance’ı ise Nisan 2019’da satın aldı. Birleştirilmiş ekipler müşterilerine daha fazla kapsam ve odak sunacak, Xenia’nın kolaylaştırılmış operasyonları ise ölçek, erişim ve verimlilik yoluyla müşteri deneyimini daha da artıracak.

Xenia, ticari kredi sigortası dağıtımında yaklaşık % 20 pazar payı ile Birleşik Krallık’taki önde gelen ve en büyük uzman ticari kredi ve kefalet komisyoncuları arasında yer almakta.İşletme, sürekli olarak güçlü organik büyümesini (yılda yaklaşık% 15) koruyarak ve yıllık% 30’un üzerinde hedeflenen birleşik büyüme ile satın alma yoluyla uzman odağını geliştiriyor. Xenia’nın stratejik hedefi, dünyanın önde gelen ticari kredi ve kefalet komisyoncusu olmak. Xenia CEO’su Tim Coles, “Xenia’nın oluşumu, kredi sigortası ve kefalet piyasaları için heyecan verici bir evrimdir” dedi.