Allianz, British Reserve Insurance Company’yi sattı

 

Alman sigorta devi Allianz, Birleşik Krallık hayat dışı sigorta şirketi British Reserve Insurance Company’yi (BRIC) P&C Legacy uzmanı Marco’ya sattığını duyurdu. İşlemin, gerekli tüm düzenleyici onaylarını aldığı bildirildi.

BRIC, Birleşik Krallık’ta yetkili bir hayat dışı sigorta taşıyıcısı ve Marco’nun reasürans çözümleri sağlamasına yardımcı olmak ve hayat dışı sigorta hasar rezerv portföylerini satın alarak kesinlik sunmak için satın alındığı ifade edildi. BRIC ayrıca Marco’nun Birleşik Krallık ve Londra Pazarı’ndaki gelecekteki Eski işlemler için düzenlenmiş platformunun temelini oluşturacak.

Marco CEO’su Simon Minshall, “Marco’nun ilk Birleşik Krallık işlemi olan BRIC, Marco’ya Birleşik Krallık ve Londra Pazarındaki P&C Legacy işlemleri için mükemmel bir yüklenim platformu sağlıyor. Dış kaynak sağlayıcı ortaklarımız tarafından desteklenen, hem Legacy hem de Live P&C konusunda deneyimli, büyüyen profesyonel ekibimiz, Marco’nun muadillerimize yenilikçi ve rekabetçi çözümler sunmasını sağlıyor.” dedi.

Marco’nun Avrupa odaklı P&C stratejisinin, Birleşik Krallık, Lloyd’s of London ve Kıta Avrupası’nda bulunan veya bunlardan sağlanan iş fırsatlarını içerdiğinin altı çizildi.