Swiss Re’den sigortacılara tavsiye

Birçok insan, hayatlarını iyileştirmek için sağlık ve mutluluğa odaklanan Yeni Yıl kararları alıyor. Reaürans devi Swiss Re ise sigortacıların müşterilerinin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için yeni kararlar alması gerektiğine inanıyor. insurancebusinessmag’de yer alan habere göre, Swiss Re, sigortacıların odaklanması ve müşterilerin ele almasına yardımcı olması gereken sağlıkla sonuçlanan faktörleri analiz etti.

Swiss Re’nin küresel baş tıp sorumlusu Dr. John Schoonbee, “Sağlık ve zindelik sahibi insanları desteklemek için çok sayıda şirket ortaya çıkarken, sektörümüzün oynayacağı kendi rolü var, bu yüzden masada olmamız önemli. Önleme, tedavi etmekten daha iyidir, bu nedenle sağlık risklerini değerlendirmeye yönelik doğrusal, klinik bir yaklaşımın ötesine geçerek ve yaşam tarzı faktörleri hakkında daha bütünsel bir bakış açısıyla, daha ısmarlama ve etkili sigorta çözümleri geliştirebileceğiz ve bunun karşılığında insanların değişiklikleri tam olarak belirlemelerine yardımcı olacağız.” dedi.

Dr Schoonbee tarafından belirlenen beş temel alan ise şunlar:

Fiziksel aktiviteyi artırmak
Daha fazla uyumak ama çok fazla değil
Diyete başlamadan önce iyice araştırma yapmak
Zihinsel sağlığa odaklanmak
Çevreyi yönetmek

Swiss Re, stresin fiziksel sağlık, hastalığa karşı dayanıklılık ve hastalıktan sonra iyileşme ile bağlantılı olduğunu da ekledi. Bu nedenle sigortacılar, insanların ruh sağlığını tek başına görmemeli. Dr. Schoonbee, “İnsanların yukarıdaki alanlardan birinde gelişmesine yardımcı olarak, aynı zamanda zihinsel sağlıklarını daha iyi korumak için bir adım atabiliriz” şeklinde konuştu.