Auto King, uzman eksperler yetiştirecek

Otomotiv bakım ve onarım markası Auto King, sektörde fark yaratan eğitim çalışmalarına devam ediyor. 20 yıllık özel servis tecrübesi ile Auto King Akademi bünyesindeki uzmanlar tarafından verilecek ekspertiz eğitimleri, piyasanın uzman ve güvenilir ekspertiz ihtiyacına da profesyonel bir çözüm sunmuş olacak. Eğitim başvuru talebi 0850 622 20 67 NO’lu telefon aranarak yapılabilir veya [email protected] adresine e-mail yoluyla iletilebilir.

Otomotiv sektöründe 20. yılını dolduran Auto King, sektöre sunduğu katma değeri, planladığı ekspertiz eğitimleriyle bir üst noktaya çıkarmayı hedefliyor. Piyasadaki uzman ve güvenilir ekspertiz ihtiyacının karşılanması amaçlanan eğitim, Auto King Akademi bünyesindeki uzmanlar tarafından detaylı bir program kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Önce Eğitim Sonra İstihdam…

“Kadın Ustalar” projesiyle kadınların sektördeki işgücünün artmasına ve Atölye Günleri kapsamında müşterilerine ve sigorta şirketi çalışanlarına yönelik farklı eğitimler gerçekleştiren Auto King, bu sefer de otomotiv sektöründe büyük bir açık olan ekspertiz uzmanı yetiştirme noktasında aktif bir rol oynayacak. Son dönemde ikinci el araç alım satımlarında sektörde en çok ihtiyaç duyulan uzman ve güvenilir ekspertiz ihtiyacının giderilmesi için başlatılacak eğitim, aynı zamanda Auto King Oto Ekspertiz bayilerinde çalışmak isteyen tüm personellere de istihdam olanağı sağlayacak.

“Sektördeki Uzman Eksikliğine Çözüm Olacağız”

Auto King Genel Müdürü Barbaros Özkök, ikinci el araç ekspertizi yapılırken kullanılan son teknoloji ekipmanların yanında uzman bilgisinin de çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Auto King’in sahip olduğu köklü deneyim, Auto King Akademi bünyemizde yapılacak eğitim ile adaylara aktarılacak. Böylece hem adayların istihdam edilmesine hem de sektördeki ekspertiz uzmanı eksikliğine katkı sağlamış olacağız.” dedi.

 Deneyimli – Deneyimsiz Tüm Adayların Katılabildiği Eğitim 10 Gün Sürüyor

Ekspertiz konusunda deneyimli ve deneyimsiz tüm adaylar Auto King Akademi tarafından verilecek bu eğitimden ücretsiz faydalanabilir. Kartal’da bulunan Auto King Genel Müdürlük’te toplamda 10 gün sürecek eğitimin beş günü teorik, beş günü sahada uygulamalı olarak gerçekleşecek. Eğitimi tamamlayan tüm adaylara sertifika verilecek. Sertifika almaya hak kazanan adaylara ise iş garantisi sunulacak. Eğitim başvuru talebi 0850 622 20 67 NO’lu telefon aranarak yapılabilir veya [email protected] adresine e-mail yoluyla iletilebilir.