Aveon Global tarım sigortalarına giriyor

Bir süredir TARSİM (Tarım Sigortaları Havuzu) ortaklığı sürecini yürüten Aveon Global Sigorta, ortaklık kabulü sonrasında TARSİM ve Tarım sigorta ürünlerinde satışa başlamak için gün saymaya başladı.

Sektörün genç oyuncularından olan Aveon Global, tüm Türkiye de acente ağını genişletmeye devam ederken bir yandan da yeni ürün gruplarını da bünyesine dahil etme yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Son yıllarda tarım sigortalarında devlet destekli üretimde yaşanılan artış ve çiftçilerin sigortaya olan ilgisi nedeniyle bu kararı alan Aveon Global, TARSİM ile beraber geleneksel tarım üretimi içinde çalışmalarını başlattı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Aveon Global Genel Müdürü Kemal Gül, “Tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin her alanda olduğu gibi sigorta kısmında da desteklenmesi bizler için önemli bir görev. Çiftçimize tarım sigortaları ile beraber diğer gündelik ihtiyaçlarında da sigorta hizmeti vermeyi düşünüyoruz. Toprağın efendisi olan çiftçilerimizin sigorta konusunda daha kolay ve erişilebilir hizmet almaları için iş modelimizi buna göre kurma yönündeki çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Yapılan açıklamada, tarım sigortalarının yaygınlaşması konusunda devlet politikalarını yakından izleyen şirketin, üreticinin ihtiyaçları doğrultusunda tüm üretim kanallarıyla destekleyeceğinin de altı çizildi.