ANSADER’den İTO seçimlerinde Acentelerin Sesi’ne destek

Acentelerin Sesi ekibinin İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi seçimlerinde İstanbul’da faaliyet gösteren STK’lara yaptığı birleşme çağrısına Anadolu Yakası Sigorta Acenteleri Derneği’nden (ANSADER) yanıt geldi. Dernek, Acentelerin Sesi Platformu’nu desteklediğini açıkladı. ANSADER’in açıklamasında şu hususlara yer verildi:

“Acentelerin Sesi Platformu, bugüne kadarki mesleki sorunlara yaklaşımları ve çözüm önerileriyle başarılarını her daim sergileyebilmiş, profesyonel acentelerden oluşan ve ANSADER olarak takdir ettiğimiz bir platformdur. Daha önceden de olduğu ve her zaman olacağı gibi güvenle ve gururla Acentelerin Sesi Platformuna olan tam desteğimizin devam edeceğini belirtmek isteriz.

Tüm meslektaşlarımızı kucaklayacak şekilde ayrım yapmadan, herkese eşit mesafede birleştirici bir tutum içinde olmaya ve kutuplaşma yaratmadan herkese kapıyı açık tutmaya özen gösteriyoruz.

Kaybedenin olmayacağı, sandıklar açıldığında kimsenin üzülmeyeceği, bugünün ve yarının kazanacağı ve İstanbul’daki yaklaşık beş bin acentenin ve TOBB SAİK ile entegre çalışarak dolaylı olarak Türkiye’deki on yedi bin acentenin kazanacağı bu seçimde geçmişe değil, ileriye bakarak geleceğimizi inşa etme hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz.

Seçim sürecinin mesleğimiz, sektörümüz ve meslektaşlarımız için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni eder, seçimlerde ANSADER üyeleri olarak Acentelerin Sesi listesine destek vermenizi önemle rica ederiz.”