TARSİM üst yönetimi Antalya’da ekspertiz çalışmalarına katıldı

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal ve beraberindeki heyet, 6 Ekim tarihinde Antalya’nın Aksu ve Serik ilçelerindeki sigortalı seraların, risk ve hasar tespit işlemlerine katılım sağlayarak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. TARSİM Heyeti aynı gün, Ticaret Bakanlığı Antalya Serbest Bölge Müdürü Ramazan Talat Güçsav’ı da ziyaret ederek, tarım sigortalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

TARSİM’DEN TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal ve beraberindeki heyet, 11 Ekim tarihinde Ankara’da, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü ve Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Demirok’u makamında ziyaret etti ve Başkan Demirok’a yeni görevinden ötürü hayırlı olsun temennilerini sundu.

TARSİM Heyeti aynı gün, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik’i de makamında ziyaret etti. Ziyarette, ülkemizdeki küçükbaş yetiştiricilerinin Devlet Destekli Küçükbaş Hayvan Hayat Sigortasına ilişkin memnuniyet düzeyinin arttırılması, bu alandaki beklentilerin tespit edilebilmesi ve sigortanın yaygınlaştırılması amacıyla işbirliği konuları görüşüldü. Ülkemizde küçükbaş hayvancılığın son derece önemli olduğuna ve sürdürülebilir olmasını engelleyen nedenlerin başında, bu alanda faaliyet gösteren yetiştiricilerin karşılaştıkları hastalıklar, doğal afetler ve çeşitli risklerin başta geldiğine dikkat çeken Genel Müdür Serpil Günal; paydaş kurumların sistemin geliştirilmesinde ve yaygınlaştırılmasında önemli bir rol üstlendiğine değindi.