20. “Sarı Kırmızı Kareler” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GSYİAD) bu yıl 20’nci kez düzenlediği ve Quick Sigorta’nın sponsorluğunda gerçekleşen Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışması’nın kazananları Galatasaray Nef Stadyumu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ve spor dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende, 17 muhabirin 48 fotoğraf ve dört video ile katıldığı yarışmanın kazananları açıklandı.



2022 yılının Galatasaray ruhunu en iyi anlatan fotoğraf ve videolarının seçildiği törende, fotoğraf dalında Adem Kabayel birinciliğe, Fatih Erdoğdu ikinciliğe ve Mustafa Nacar üçüncülüğe layık görülen isimler oldu. Mansiyon ödülünü kazanan foto muhabirler ise Uğur Şenpire, Önder Gülen, Murat Akbaş, Mehmet Şirin Topaloğlu, Kadircan Dilli, Fatma Erdoğan, Fatih Erdoğdu, Ali Kemertaş, Ali Bakır ve Akın Çeliktaş oldu. Video kategorisinde ise Ali Zenner birinci, Ozan Moroğlu ikinci olurken, Safa Kaan Öztürk ve Tarkan Buharalı üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye giren fotoğraflar Quick Sigorta sponsorluğunda 2023 yılı için bastırılacak 1905 GSYİAD ve Galatasaray takvimlerinde yer alacak ve yıl boyunca Galatasaray Store’larda satışta olacak.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bu yarışmanın 1905 GSYİAD’ın Galatasaray’a bağlılığının en canlı örneklerinden biri olduğunu söyleyerek, “Seçilen 12 fotoğrafa baktım ve gerçek bir başarı öyküsü, çok önemli bir çalışmanın ürünü olarak bu 12 resimde Galatasaray’ın hem değerlerini hem de sportif manadaki başarılarının nasıl resmedildiğini gördüm. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca Galatasaray’ın faaliyetlerinde hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Quick Sigorta’ya çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, “GSYİAD olarak son derece gururluyuz. Türkiye’de bir etkinliği 20 yıl kesintisiz devam ettirmek çok kolay bir şey değil. Galatasaray’ı takip eden değerli basın mensubu foto muhabirlerimizin yağmurda, çamurda yani zor şartlarda gerçekleştirdikleri emeklerini bir nebze olsun bu vesileyle ödüllendirmek de bizim için son derece değerli. 6’ncı kez bize sponsor olan değerli Quick Sigorta yetkililerine de çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Quick Sigorta’yı temsilen törende konuşan Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ise, “Galatasaray ve Quick Sigorta, ülkemizin iki önemli markası. Bu iki markanın bir araya gelmesi, beni de bir Galatasaray taraftarı olarak ayrıca gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bu yıl seçilen fotoğrafların takvimlerinin masalarımızda yerini almasını sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu.