Doğukan Karakaya, HDI Sigorta’ya katıldı

 

Doğukan Karakaya, HDI Sigorta  ailesine katıldı.  Son olarak Türkiye Sigorta’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Karakaya, Türkiye Sigorta ile yollarını Kasım ayı sonunda ayırmıştı. Karakaya, 1 Aralık 2022 tarihi itibariyle HDI Sigorta’da Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı.

Nesnel Medya olarak Doğukan Karakaya’ya yeni yolculuğunda başarılar dileriz.



Doğukan Karakaya kimdir?

2004 yılında Marmara Üniversitesi Sigortacılık bölümünden mezun olan Doğukan Karakaya, 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi MBA mezunu olup, Pazarlama bölümünde uzmanlığa hak kazandı.

Kariyerine 2003 yılında Garanti Bankası Bireysel Bankacılık alanında “Yönetici Adayı” olarak başlamış, 2005-2008 yılları arasında Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde, 2008-2009 yılları arasında da tekrar Garanti Bankası’nda Kurumsal Bankacılık ve Krediler alanında görev almıştır.

2009 yılından itibaren Sompo Sigorta’da; Reasürans ve İş Geliştirme, Kurumsal Teknik, Ürün Yönetimi ve Pazarlama departmanlarında çeşitli görevler üstlendi. Karakaya Sompo Sigorta’da Pazarlama Direktörü olarak görev aldı ve burada Ürün ve Kampanya Yönetimi, Dağıtım Kanalı Yönetimi, Dijital Pazarlama, Müşteri Deneyimi, PR ve Kurumsal İletişim alanlarında uzmanlığa sahiptir. Ayrıca, bu alanlarda birçok yurt içi ve yurt dışı eğitim ve projelerde yer aldı.

Haziran 2020 tarihinde o zamanki adıyla Güneş Sigorta’ya Bankasürans Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak geçti. Güneş Sigorta’nın Türkiye Sigorta çatışı altında birleşmesi sonrasında burada Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Karakaya, 1 Aralık 2022 tarihi itibariyle HDI Sigorta’ya  Acentelerden sorumlu Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak geçti.