SEGEM’den Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişilik Eğitimi 

 

Sigortacılık Eğitim Merkezi (SEGEM) Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişilik Eğitimi düzenleyecek.  Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişilik Eğitimi iki bölümden oluşacak. Eğitimin birinci bölümü, Microsoft TEAMS Uygulaması üzerinden uzaktan erişim yöntemiyle, eğitimcinin ve eş zamanlı olarak adayların katılımıyla, canlı olarak gerçekleştirilecek; ikinci bölümü ise SEGEM Akademi uygulaması üzerinden, video ve animatif ekranların izlenmesi yöntemiyle sunulacak. Birinci bölüm eğitimini başarıyla tamamlayan adaylara, SEGEM Akademi platformu üzerinden eğitimin ikinci bölümüne erişim imkanı sağlanacak.

SEGEM’den konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişilik Yönetmeliğinin “Bilirkişilik Eğitimi” başlıklı 15/A maddesi kapsamında Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişilik Eğitimi düzenlenecektir. Detaylı bilgiye Başvuru ve Uygulama Kılavuzundan ulaşmak mümkündür.

 

Eğitime başvuru yapan adayların, Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişilik Yönetmeliğinde sayılan şartlara uymadığını veya seçtiği eğitim tarihinin programına uymadığını başvuru yaptıktan sonra anlaması durumu da dahil olmak üzere, eğitime, online başvuru formunu doldurmak suretiyle, başvuru yapan adayların ödedikleri eğitim ücretleri iade edilmez/grup değişimi yapılmaz. Adayların başvuru yapmadan önce Yönetmelikte sayılan şartları dikkatlice incelemeleri ve başvuracakları eğitim tarihinin uygun olduğundan emin olmaları, sonradan bir mağduriyet yaşamamaları için önem arz etmektedir. Yönetmelik için bkz. https://www.tsb.org.tr/media/attachments/STKBY.pdf
 
Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız…
Online Başvuru Formu için tıklayınız…

Eğitim Sorgu Bağlantısı için tıklayınız…