İTO Sigortacılık Meslek Komitesi olağan aylık toplantısını gerçekleştirdi

İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi 2023 yılının ilk aylık olağan toplantısını 10 Ocak 2023 tarihinde İTO Merkez binasında gerçekleştirdi. Toplantıda acentelerin sorunları masaya yatırıldı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“İlgili toplantı öncesi meslek komitesi yedek üyeleri ile bir araya gelen meslek komitemiz, yedek üyeleri ile yılda en az 2 defa istişare toplantısı yaparak kendilerinin de süreçlere dahil olmasının öneminin altını çizmiştir. Toplantıya katılan meslek komitesi yedek üyeler güncel sorunlar ile ilgili çözüm önerilerini ileterek katkılarını sunmuşlardır.

Daha sonrasında olağan toplantısını gerçekleştiren Meslek Komitesi üyeleri yoğun gündem maddeleri üzerinde istişare etmişlerdir. Önümüzdeki süreç içerisinde meslektaşları ile bir araya gelerek güncel konuları değerlendirmek için hızlı aksiyonlar almaya özen gösteren meslek komitemizin yakın zamanda sektörel organizasyonlar ile meslektaşları ile bir araya geleceği ifade edilmiştir.

Toplantı sonrasında İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Erhan Erken’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan meslek komitemiz bu ziyaret sonrasında da 4 yıl boyunca birlikte hizmet edecekleri Sigortacılık Müdürlüğüne de ziyarette bulunmuştur.

Meslek Komitemizin yakın zamanda yapmayı planladığı sektörel organizasyonları heyecanla beklediğimizi belirterek kendilerine yapmış oldukları çalışmalar da başarılar diliyoruz.”