HDI Group’tan dayanışma ve destek mesajı

 

Türkiye’de HDI Sigorta’nın ana hissedarı olan HDI International AG’nin CEO’su Wilm Langenbach’dan büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında destek ve dayanışması çağrısı geldi.

Aynı zamanda grubun ana şirketi Talanx AG’nin de yönetim kurulu üyesi olan Wilm Langenbach sosyal medyadan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Türkiye ve Suriye’de gerçekleşen yıkıcı deprem felaketlerinden ötürü büyük üzüntü duymaktayım. Kalbim depremde hayatını kaybeden, yaralanan, yakınları için endişe duyan aileler ve sevdikleri ile birlikte. Ceyhan Hancıoğlu önderliğinde HDI Sigorta, sigortalılarımızı ve iş ortaklarımızı desteklemek için seferber. Sahada hiç yorulmadan günlerdir çalışan herkese en içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Başta iştirakimiz HDI Sigorta olmak üzere dünyanın dört bir yanından pek çok meslektaşımız ve aileleri bu olayda derinden etkilenmiştir. Bu nedenle günlerdir Türk meslektaşlarımız ile yakın temas halindeyiz. Aynı zamanda Talanx Grubu olarak yüksek bir dayanışma ruhu ile destek olmaya hazırız. Birlikte, depremden etkilenmiş ve yardıma ihtiyacı olan herkese ayni ve maddi desteklerde bulunmak istiyoruz. Bu bağlamda, Talanx / HDI Group olarak, Türkiye’deki iştirakimiz HDI Sigorta, üyesi olduğu Türkiye Sigorta Birliği’nin destek hareketine katılarak bağışta bulunacaktır.
Bunun yanı sıra, birliğimizi göstermek ve ihtiyaçların giderilmesi adına bütün çalışanlarımızı bağış yapmaya, depremden etkilenen herkese destek olmaya davet ediyoruz.”