İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Mart 2023 olağan toplantısını yaptı…

İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi 2023 yılı Mart ayı olağan toplantısını 14 Mart 2023 tarihinde İTO Merkez binasında gerçekleştirdi. Toplantıda acenteleri yakından ilgilendiren masaya yatırıldı.

Konuya ilişkin Acentelerin Sesi’nde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi 2023 yılı Mart ayı olağan toplantısını Prof. Dr. Tekin Memiş hocamızın da katılımı ile 14 Mart 2023 tarihinde İTO Merkez binasında gerçekleştirmiştir.

Meslek Komitesi üyeleri yoğun gündem maddeleri üzerinde istişare etmişlerdir. Önümüzdeki süreç içerisinde meslektaşları ile bir araya gelerek güncel konuları değerlendirmek için hızlı aksiyonlar almaya özen gösteren meslek komitemizin yakın zamanda sektörel organizasyonlar ile meslektaşları ile bir araya geleceği ifade edilmiştir.

07/02/2023 tarihinde SEDDK, TSB ve SAİK’in davetli olduğu İlk önemli zümre toplantısını deprem nedeni ile iptal eden İTO Sigortacılık Meslek Komitesi,

Deprem, Hayat, Trafik, Haksız Fesih konularında, Nisan ve mayıs aylarında peşi sıra 4 ayrı önemli toplantı icra etme kararı almıştır.

Bunun yanı sıra;
Acenteler için Türk Telekom ile uygun paket anlaşmaları
Acenteler için iş ve işveren semineri,
Ristrun,
Brokerlerin SAİK çatısı altına girmesi
Devir Zeyli
Hekim sorumluluk poliçelerinin artışı
Sigortacılık bölümünde okuyan öğrencilerin gerek staj, gerekse sonraki süreçte teknik personel ihtiyaçlarını çözmek adına öğrenci havuzu oluşturma konularında çalışmalar başlatılmıştır.

Meslek Komitemizin yakın zamanda yapmayı planladığı sektörel organizasyonları heyecanla beklediğimizi belirterek kendilerine yapmış oldukları çalışmalar da başarılar diliyoruz.”