Cigna Türkiye’den deprem bölgesindeki gençlere özel kariyer programı

Cigna Türkiye, deprem bölgesindeki öğrencilere yönelik sigortacılık alanında kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen gençleri hedeflediği  “Geleceğe Değer Sigortacılık Akademisi” sertifika programına start verdi.  Sertifikasyon süreci sonunda, değerlendirme ve kontenjanlar dahilinde katılımcılar yaz döneminde online staj imkânına hak kazanabilecek.  Programa son başvuru tarihi 3 Nisan 2023.

Cigna Türkiye’den konuya ilişkin olarak sosyal medyada yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

Kariyer yolculuklarının henüz başında olan ve deprem felaketinden etkilenen gençlerimizin geleceğine bir artı değer katabilmek için başlattığımız gençlik projemiz, BRG Eğitim ve Danışmanlık iş birliği ile başlıyor.

Dr. Genco Fas, Dr. Dr. Cengiz Doğru, Prof. Dr. Cenktan Özyıldırım, Prof. Dr. Burhan Can Karahasan, Prof. Dr. Deniz Yenigün, Mehmet Batılı ve Dr. Can Pamir’e şimdiden teşekkür ederiz.

Sigortacılıktan liderliğe, yatırımdan finansa geniş bir yelpazede eğitim imkânı sunan programımızda yer alan dersler alanında uzman akademisyenler tarafından verilmektedir.

25 Nisan – 10 Haziran tarihleri arasında sürecek eğitim programımız  yüzde 100 online olarak, hafta içi akşam 18.00-21.00, hafta sonu 09.30-12.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Sertifikasyon süreci sonunda, değerlendirme ve kontenjanlar dahilinde katılımcılarımız yaz döneminde online staj imkânına hak kazanabilecekler!

Bankacılık ve Sigortacılık alanında kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen gençlerimiz için eğitim ve stajdan fazlasını hedefliyoruz.

Çünkü Cigna’da geleceğe değer!

Başvuru için: https://lnkd.in/dtfKt6zv

Son başvuru: 3 Nisan 2023 Pazartesi