AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Şampiyonu Halkbank oldu

Türk sporunun sürdürülebilirliğine ve gelişimine her daim katkı sunan AXA Sigorta’nın isim sponsoru olduğu 2022-2023 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu finali, TVF Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşti. Müsabakada Halkbank, Fenerbahçe HDI Sigorta’yı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

AXA Sigorta, “İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak” amacıyla Türk sporunu desteklemeye devam ediyor. 2018 yılından bu yana Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ‘Değerler Ortaklığı’ bulunan Şirket, bu yıl da yine hem kadın hem de erkek Kupa Voley Turnuvası’nın isim sponsoru oldu.

TVF Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşen Erkekler AXA Sigorta Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu finalinde Halkbank ve Fenerbahçe HDI Sigorta karşı karşıya geldi. AXA Sigorta çalışanlarının ve acentelerinin de katıldığı final maçında, AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu şampiyonu olan Halkbank, 2023 – 2024 sezonunda Türkiye’yi CEV Kupası’nda temsil etme hakkı kazandı. Turnuvaya katılan tüm seyirciler kurulan taraftar eğlence alanında AXA Sigorta’nın ödüllü oyunlarında keyifli anlar yaşadı.

Ödül töreninde kazanan takıma madalyalarını AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Firuzan İşcan, TVF Asbaşkanları Ahmet Göksu ve Selahattin Süleymanoğlu takdim etti. Kupayı AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ile TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’dan alan Halkbank takımı oyuncuları, büyük bir sevinç yaşadı.

AXA Sigorta, Türkiye’de sporun milyonlarca kişiye ulaşması için desteklerine hız kesmeden devam edecek. Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu yarı finalleri ve finali 29 Nisan ile 30 Nisan tarihlerinde İzmir’de TVF Atatürk Voleybol Salonu’nda gerçekleşecek.