Berna Ergüntan Kurumsal İletişimciler Derneği’nin yönetim kurulunda

Anadolu Sigorta İletişim Koordinatörü Berna Ergüntan, Kurumsal İletişimciler Derneği’nin (KİD) yönetim kuruluna seçildi. Ergüntan, Dernek yönetiminde sigorta sektörünün tek temsilci olarak yer alıyor.

Derneğin yedinci olağan genel kurul toplantısı, dernek üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla 2 Mayıs’ta gerçekleştirildi. Toplantıda, derneğin önceki dönem faaliyetleri değerlendirildi ve yeni dönem yönetim kurulu seçimi yapıldı.

Genel kurulda yapılan oylama ile belirlenen yeni Yönetim Kurulu, önümüzdeki üç yıl boyunca dernek başkanlığını üstlenmek üzere Murat Göllü’yü seçti. Başkan yardımcılıklarını Ayşenur Aydın (OPET Petrolcülük) ve Arda Öztaşkın’ın (Yapı Kredi) üstleneceği Kurumsal İletişimciler Derneği’nin yedinci döneminde Dernek Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler şu şekilde oluştu: Berna Ergüntan (Anadolu Sigorta), Alp Met (Bireysel), Altuğ Ünüvar (Mey|Diageo), Arzu Deniz Aksoy (Vodafone Türkiye), Aslı Duran (Metro Türkiye), Aylin Kurt Ganiç (Fiba Holding), Başak Solmaz Karaüç (TÜSİAD), Cem Tanır (Hepsiburada), Didem Şinik (Getir), Ebru Ertan Bilge (Signify), Rana Birden (Kale Grubu) Miray Badem (Xometry Türkiye), Murat LeCompte (Bireysel), Okyar Tuncel (Koç Holding), Tutku Konuk Altındal (AkzoNobel Türkiye).

Kurumsal İletişimciler Derneği’nin yeni Başkanı Murat Göllü yaptığı konuşmada, “Kurumları ve markaları adına güven ve itibarın savunucusu olan iletişimciler, bugün tüm iş kollarında yönetim kurullarının ve liderlerin en yakınında olması gereken çalışma arkadaşları konumunda. İletişim profesyonellerinin yetkinlikleri, yetenekleri ve kurum içindeki rolleri her geçen daha büyük önem kazanıyor. Biz iletişimciler, derneğimizin tüm üyeleriyle birlikte sorumluluk alarak, daha iyi bir dünya ve sürdürülebilir gelecek için iletişim fonksiyonunun tüm araçlarını kullanarak çalışacağız” dedi.