Sigortacılar “Voleybol Turnuvası”nda buluşacak

 

RS Otomotiv Grubu, geleneksel hale getirdiği Sigorta Sektörü Voleybol Turnuvası başlıyor. RS Otomotiv Grubu, geleneksel hale getirdiği Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası’na bu yıl Türkiye Sigorta Birliği de destek verecek.

RS Otomotiv Grubu, geleneksel hale getirdiği Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası’nı bu yıl 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek. RS Otomotiv Grubu tarafından düzenlenen organizasyona bu yıl Türkiye Sigorta Birliği desteğiyle güç verecek.

“Turnuvaya her bir üyemizin katılmasını heyecanla bekliyoruz”

Türkiye Sigorta Birliği’nin destekleriyle İstanbul’da yapılacak turnuvaya tüm sigorta sektörünü davet eden Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen, “Sporun birleştirici gücüne inanan ve sporla yaşayan biri olarak, sektörümüz tüm paydaşlarıyla birlikte güzel bir sportif etkinlikte bir araya gelmesinin heyecanını ben de paylaşıyorum. Sektörümüzün birlik ve beraberliğini 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde yaşayacağımız turnuvaya her bir üyemizin katılmasını heyecanla bekliyoruz.” dedi.

“Rekabet, dostluğun sigortasıdır”

Turnuvada, yine tüm sigorta sektöründen kadın ve erkek takımları buluşacak. Sadece sigorta sektörü ekiplerinin yer alacağı spor karşılaşmalarına geçen sene ise 40’a yakın şirketten takım başvurusu toplanmıştı. Bu yıl da büyük ilgi ve katılım beklediklerini ileten RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Rekabet, dostluğun sigortasıdır diyerek yola çıktık ve sektörümüzün istekleri üzerine turnuvamızı geleneksel hale getirdik. 17-19 Mayıs tarihini ajandanıza mutlaka not edin. Hem 15’inci yılımızı kutlayacağımız bir tarih olması hem de turnuvanın son gününün 19 Mayıs gibi özel bir tarihte olması vesilesiyle, elimizde bayraklarımız ve kırmızı beyaz kıyafetlerimizle Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anacağımız için ayrı bir anlam ve önem taşıyor” şeklinde konuştu.

19 Mayıs’ta kazanacak olan kadın ve erkek takımlar, RS Otomotiv Grubu’ nun 15. yıl kutlamaları kapsamında 25 Mayıs tarihindeki Zeynep Bastık Konserinde kupa töreninde kupalarını alacak.