Koru Sigorta satış ekibi hedeflerini konuştu…

Koru Sigorta satış ekibi, 05-07 Haziran tarihleri arasında yıl değerlendirmesi yapmak ve yeni dönem hedeflerini görüşmek üzere bir araya geldi. 

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Koru Sigorta Genel Müdürü Kasım Yılmaz, birim yöneticileri ve satış ekibi katıldı. Doğanın eşsiz güzellikleri ile iç içe olunan bir ortamda gerçekleşen toplantı programı, öğle yemeğinin ardından başladı.

Açılış konuşmasında, satış ekibinin Koru Sigorta’nın acente şirketi olma misyonundan yola çıkarak, acentelerin her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de yanlarında olmalarının altını çizen Kasım Yılmaz, “Gelişen ve değişen teknolojinin hayatımızdaki yeri gün geçtikçe artarken, sigorta sektörü de dijitalleşme konusunda global değişimlere paralel olarak gelişim göstermeye başladı. Dijitalleşen bu yeni dünyada hem sigortalılarımızın hem de acentelerimizin ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmek için biz de Koru Sigorta olarak yenilikleri takip ediyor, memnuniyet odaklı yaklaşımımızı teknolojinin avantajlarıyla birleştiriyoruz. Dijitalleşmenin dönüştürücü etkisiyle, iş süreçlerimizi sürekli olarak yeniliyoruz. Sizlerden de acentelerimizin operasyonel yükünü hafifleten bu gelişmeleri kendileri ile paylaşmanızı önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Yılmaz, konuşmasının ardından sektörün genel bir değerlendirmesini yaparak, şirketin üretim verilerine ve yeni yıl projeksiyonuna dikkat çekti.

2 günlük toplantı boyunca, Birim Yöneticileri ve Bölge Müdürlerinin gerçekleştirdikleri sunumlar ile yıl değerlendirmesi yapıldı ve yeni dönem hedefleri için öneriler sunuldu.

Katılımcılar, toplantı programının sonunda paintball etkinliğinde mücadele verdi, göl kenarında keyifli yürüyüşler gerçekleştirdi.