HDI Fibaemeklilik’e Brandverse Awards’da Gümüş ödül…

Sigortacılık ve bireysel emeklilik sektörünün güçlü markası HDI Fibaemeklilik için hazırlanan ‘Altında İmzamız Var’ isimli film, Brandverse Awards’da Kurum İçi İletişim kategorisinde Gümüş ödülü kazandı. 

Sigortacılık ve bireysel emeklilik sektörünün güçlü markası HDI Fibaemeklilik’in çalışanlarına yönelik vizyon toplantısı için hazırlanan film, Brandverse Awards’da Kurum İçi İletişim kategorisinde ödüle layık görüldü. 16 Haziran 2023 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törende, ödülü şirket adına HDI Fibaemeklilik Projeler, ADK, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Buket Erşan aldı.

HDI Fibaemeklilik Genel Müdür Yardımcısı Buket Erşan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu projede HDI Fibaemeklilik’in çalışanlarına verdiği değeri anlatmak için yola çıktık. HDI Fibaemeklilik vizyon toplantımızda, bugüne kadar gelinen noktada altında imzası olan 122 çalışma arkadaşımızın adlarını altın harflerle logomuzun içine işledik. Filmimizin sektörün uzmanlarından oluşan jüri tarafından değerlendirilerek ödüle layık görülmesinden dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Filmimizin yapımında emeği geçen Gricreative ekibine ve jüri üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz”.

Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen ve her yıl 360 derece bir bakışla markalar dünyasını değerlendiren Brandverse Awards’da, reklam ve pazarlama iletişimi çalışmaları sektörün uzman isimleri tarafından değerlendiriliyor. Gümüş ödülün kazananı olan film HDI Fibaemeklilik’in 122 çalışanının imzasının şirket logosuna altın harflerle işlenişini etkileyici bir görsellikle anlatıyor.