Allianz Türkiye ve HSBC Türkiye, müşterilerini Yerebatan Sarnıcı’nda ağırladı

Uzun yıllardır bireysel emeklilik ve hayat sigortacılığı alanında başarılı bir iş birliği sürdüren Allianz Türkiye ile HSBC Türkiye, Yerebatan Sarnıcı’nda müşterilerine özel bir davet düzenledi. 

Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt olan ve 2023 yılında Türkiye’deki 100’üncü yılını kutlamanın onurunu yaşayan Allianz Türkiye, bireysel emeklilik ve hayat sigortacılığı alanındaki başarılarını sürdürüyor. Hayata geçirdiği Allianz Finansal Danışmanlık hizmetiyle de müşterilerinin Türkiye’deki varlıklarını yönetme konusunda kişiye özel danışmanlık sağlayan Allianz, bireysel emeklilikte farklı yatırımcı profillerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun çözümler üretirken dijital uygulamalar ve kişiye özel uzman danışman kadrosu ile ayrıcalıklı hizmetler sunuyor.

Uzun yıllardır bireysel emeklilik ve hayat sigortacılığı alanında başarılı bir iş birliği yürüten Allianz Türkiye ile HSBC Türkiye, düzenlediği özel bir etkinlik ile müşterilerini Yerebatan Sarnıcı’nda ağırladı. 1.500 yıllık tarihi tanıklığı ile İstanbul’un en önemli kültür miraslarından biri olan ve geçmişte şehrin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan Yerebatan Sarnıcı, geçtiğimiz yıl restore edilerek yeniden açıldı. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan ve günümüzde müze ve etkinlik alanı olarak kullanılan Yerebatan Sarnıcı’nın büyülü atmosferinde, Vera Quartet grubunun müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen etkinlikte rehberler eşliğinde tarihi bir gezintiye çıkıldı.

Etkinlikte konuşan Allianz Türkiye Hayat ve Emeklilik Şirketleri Genel Müdürü Taylan Türkölmez, rekabetin yoğun olduğu bireysel emeklilik sektöründe Allianz’ı tercih eden müşterilerine teşekkür etti. HSBC Türkiye ile başarılı iş birliklerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkölmez, “Allianz olarak 100 yıldır bu topraklarda hizmet veriyoruz. HSBC Türkiye ile 10 yıllık birlikteliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini arzu ediyoruz. Bu tarihi atmosferi müşterilerimiz ile birlikte yeniden yaşamak, hepimiz için keyifli bir mola oldu.” şeklinde konuştu.

HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Yenel ise Allianz ile HSBC Türkiye arasında uzun yıllara dayanan, başarılı ve örnek bir iş birliğini bulunduğunu ifade etti. Yenel, “Bu işbirliğine güç veren en önemli faktörlerden biri kurum kültürlerinin uyuşması. Her iki kurum da müşterileri için her zaman en iyisini yapma ve en yüksek değeri sunma hedefini önceliklendiriyor. Bunun ötesinde hem Allianz hem de HSBC Türkiye, içinde bulunduğu coğrafyaların tarihi mirasına sahip çıkan, farklı kültürlerin ortak dili sanatı destekleyen kurumlar. Bu başarılı iş birliğimiz sayesinde müşterilerimizi, Allianz’ın sağlığımızı ve geleceğimizi güvence altına alan sigorta ve emeklilik ürünleriyle buluşturuyoruz.” dedi.