Kadrajımda Sigorta 2023 Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından düzenlenen Kadrajımda Sigorta 2023 Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı.

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından bu yıl altıncı kez düzenlenecek Kadrajımda Sigorta 2023 Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı. Türkiye Sigorta Birliği (TSB) ana sponsorluğunda gerçekleşecek yarışmada “sigorta”yı anlatan en güzel kareler ödüllendirilirken yarışmaya katılacak fotoğrafların ‘Sigorta nedir?’ gibi doğrudan veya ‘Neden sigorta yaparız?’ gibi dolaylı yoldan ‘sigorta’ konusunu anlatmaları bekleniyor. Sigortayı anlatan en güzel karelerin ödüllendirileceği yarışmanın son başvuru tarihi 6 Eylül 2023.

Doğal afetler için de iki ayrı eser seçilecek

Bu yıl yaşanan deprem nedeniyle doğal afetlere de ayrı bir yer ayrılan yarışmada deprem başta olmak üzere sel, çığ, fırtına ve orman yangınları gibi doğal afetler için de ayrı iki eser seçilecek.

Seçici kurul tarafından değerlendirilerek ödüllendirilecek olan beş fotoğraf, yine seçici kurul tarafından beğenilen ve sergileme ödülü kazanan 30 fotoğrafla birlikte, sigortanın bilinirliğini artırmak ve sigorta bilincini geliştirmek amacıyla bu yıl Eylül ayına ertelenen Sigorta Haftası’nda sergilenecek. Para ödülünün yanında seçilen tüm fotoğraf sahiplerine 1 yıllık ferdi kaza sigortası da hediye edilecek.

Yarışmaya son katılım tarihi 6 Eylül 2023 saat 23.59.

Katılım şartları ile ilgili detaylı bilgiye Kadrajımda Sigorta 2023 Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı (tsev.org.tr)üzerinden ulaşılabilir.