HSSK Quick Sigorta Kupası tamamlandı

Heybeliada su sporları kulübünün ev sahipliğinde 25 Haziran’da gerçekleşen HSSK – Quick Sigorta Kupası’nda HSSK Quick Sigorta Yelken takımı ilk 3’teki yerini korudu.

HSSK – Quick Sigorta Kupası, 25 Haziran tarihinde Heybeliada su sporları kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşti. Heybeliada Sportsboat trofesinin 2. ayak yarışlarında HSSK Quick Sigorta Yelken takımı zorlu koşullara rağmen ilk 3’te ki yerini korudu. Yarışa 21 tekne ve 110 sporcu katıldı.

Saruhan Çinay’ın dümende olduğu HSSK Quick Sigorta yelken takımı, 2 ekip ve 10 sporcu ile mücadele etti. Yarışlara iki tekne ile katılan HSSK Quick Sigorta Yelken Takımı, J70 takımı ile genel klasman kategorisinde ikinci olurken SB20 takımı B kategorisinde başarılı bir performans sergileyerek üçüncü oldu.

Genel klasman kategorisinde OneDesign takımı Şükrü Sanus ve ekibi birinci, HSSK-Quick Sigorta takımı Saruhan Çinay ve ekibi ikinci, Efsane Yoğurt Nevra Eker ve ekibi üçüncü oldu. B kategorisinde ise KS Global Yelken Akademi Mehmet Dinçay ve ekibi birinciliği, Duckling Sailing Sinan Gök ve ekibi ikinciliği, HSSK-Quick Sigorta takımı Çağrı Şahinkaya ve ekibi üçüncülüğü elde etti.

Başarılı sporcuların yetişmesine katkıda bulunmayı önemsiyoruz

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, HSSK Quick Sigorta yelken takımının son yıllardaki başarılarına dikkat çekerek “Sporun ve sporcunun yanındayız derken öylesine bir destekten bahsetmiyoruz. HSSK yelken takımı ile olan 4 yıllık birlikteliğimiz de bunun en güzel örneği. Yolculuk boyunca Cumhurbaşkanlığı kupasını kazanmış, Avrupa Şampiyonluğu görmüş ve müzesine birden fazla kupa getirmiş bir takımdan bahsediyoruz. Biz elbette dereceleri seviyoruz ancak daha çok önemsediğimiz başka bir şey var ki; o da ülkemizin ahlaklı ve başarılı sporcularının yetişmesine katkıda bulunmak. HSSK Quick Sigorta yelken takımını gönülden kutluyor yeni başarılara imza atmalarını heyecanla destekliyoruz.” dedi.