İstanbul il delege seçimini Acentelerin Sesi kazandı

Bugün yapılan ve akşam saatlerinde sonuçlanan TOBB SAİK İstanbul il delege seçimini SAİK Başkanı Levent Korkut ve İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Özgür YILMAZ‘ın da yer aldığı Acentelerin Sesi ekibi kazandı. Acentelerin Sesi’nin Lila renkli listesi 527 oy alırken, Beyaz renkli listeye ise sandıktan 394 oy çıktı. Ankara’da ise eski SAİK Başkanı Hüseyin Kasap’ın bulunduğu kırmızı liste ipi göğüsledi. Acentelerin Sesi’nden yapılan açıklamada tüm acentelere teşekkür edildi ve şu ifadelere yer verildi:

“7 Temmuz 2023 2022 Cuma günü yapılan TOBB SAİK İstanbul İl Delegesyonunda sizlerin teveccühü ile seçimleri LİLA renkli Acentelerin Sesi Ekibi olarak kazanmış bulunmaktayız. Öncelikle mesleklerinin geleceği için oy kullanmaya gelen tüm acente yetkililerine teşekkür ediyoruz. Seçim dönemleri aday olanlar için iddialı bir çalışma gerektirir. Biz ve bizi destekleyen çalışma ekibimiz, meslektaşlarımızın isteği ve desteği ile göreve talip olmaya karar verdiğimizden bu yana, ilkelerimizden ödün vermeden tüm meslektaşlarımıza ayrım yapmadan ulaşmaya ve herkese eşit mesafede birleştirici bir tutum içinde olmaya özen gösterdik. Seçimler sonuçlandı; şimdi görev yapma zamanı.

Acentelerin Sesi Ekibinden seçilen TOBB SAİK İstanbul İl Delegeleri olarak seçimlerden önce sergilediğimiz bu birleştirici tutumu devam ettirmeye özen göstereceğimizi belirtmek istiyoruz.
Seçimlerde kazanan listelerdir. Oysa bizler, mesleğimizin kazanması için kendimizi adadık. Bu adanmışlık çerçevesinde, meslektaşlarımız, yaklaşımımıza uzak duran oluşumları 9 Kasım 2022 de yapılan İTO seçimlerinde olduğu gibi bugün 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılan seçimde sorgulamış ve kararını bildirmiştir. 2027’ye kadar sürecek olan görev süremiz boyunca, daha önce oluşan fikir ayrılıkları sebebiyle ayrışan yolları hep beraber kesiştirmeye çaba göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Seçim öncesinde ve sırasında desteğini esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza teşekkürü bir borç bilir, çalışmalarımızın artan başarılarla ve beraberlik içerisinde devam etmesi dileğimizi bir kez daha yinelemek isteriz.”