İTO Sigortacılık Meslek Komitesi, BES ve Hayat acentelerinin sorunlarını konuştu

İTO Sigortacılık Meslek Komitesi, BES ve Hayat acenteleri ile toplantı gerçekleştirdi. İTO Sigortacılık Meslek Komitesi 11 Temmuz 2023 tarihinde düzenlemiş olduğu aylık olağan toplantısı sonrasında alanında uzman BES ve Hayat acenteleri ile bir araya geldi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, 2023 Mayıs ayında gerçekleşen BES ve Hayat Acentelerinin Sorunlarına ilişkin düzenlenen toplantı da SEDDK Başkanının da dile getirmiş olduğu önerileri doğrultusunda hızlıca aksiyon alınarak İTO Sigortacılık Meslek Komitesi ile koordineli çalışmak üzere profesyonel BES ve Hayat acenteleri ile komisyon oluşturulduğu ve ilk toplantının gerçekleştirildiği belirtildi.

Söz konusu toplantıda dile getirilen BES ve Hayat sigorta acentelerinin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerinin değerlendirildiğinin altı çizilen açıklamada, “İlgili komisyonun çalışmaları doğrultusunda İTO Sigortacılık Meslek Komitesine aktaracağı görüşleri komitede değerlendirilerek ilgili makamlar nezdinde çalışmaların yürütülmesi ve takibi konusunda yol izlenecektir. Yeni oluşan bu komisyon meslektaşlarımız ve sektörümüz adına oldukça kıymetlidir. Bu oluşumu destekleyen ve planlayan değerli İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Sn. Özgür Yılmaz ve değerli komite üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.” denilen.