TÜSED, SEİK seçimlerinde Ahmet Nedim Erdem’i destekleyecek

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED), SEİK seçimlerinde aktif rol almak için harekete geçti. TÜSED’den yapılan açıklamada, “Mevcut SEİK Başkanı Ahmet Nedim Erdem’in başkanlığında oluşturulacak kadro ile seçime girme yönünde karar almış bulunmaktayız, bu kararımızı tüm kamuoyu ile paylaşmaktayız” denildi.

SEİK seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte sektörde hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED), yaptığı bir açıklama ile mevcut SEİK Başkanı Ahmet Nedim Erdem başkanlığında oluşturulacak kadro ile seçime girme kararı aldıklarını belirtti.

Sigorta eksperlerinin, Türkiye genelindeki mesleki örgütlenmesi çerçevesinde, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Bölge Temsilcileri ve İl Temsilcileri ile yapılan istişare toplantılarında, mevcut SEİK Başkanı Ahmet Nedim Erdem’in başkanlığında oluşturulacak kadro ile seçime girme yönünde karar almış bulunmaktayız, bu kararımızı tüm kamuoyu ile paylaşmaktayız.

TÜSED ve SEİK yönetiminin ve diğer STK’ların birlikte hareket etmesinin, mesleğe olumlu katkılar sağladığı belirtilen açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Bunu hep birlikte deneyimlemiş bulunmaktayız. Birlikte hareket etmenin, yapılan çalışmalarda Komiteye destek vermenin, mesleğimiz açısından ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ederek, Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu olarak yapılacak SEİK seçimlerinde aktif olarak rol alacağımızı beyan ederiz.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) kurulduğu günden bugüne kadar “Sigorta Eksperliği” mesleğinin savunucusu ve aynı zamanda birleştirici gücü olmakla birlikte, meslek tarihimizin önemli bir bölümünde mesleğimizin karar ve yürütme organı olarak sigorta sektörü ve sigorta eksperliği mesleğine hizmet etmiştir. Bu çerçevede edindiği tecrübesini gelecek dönemlere aktarabilmek için kurumsal bir kimlik ve dopdolu bir arşiv ile faaliyetlerini yürütmektedir.

Derneğimiz, TOBB SEİK ve Sigortacılık Müdürlüğü’nün tüm çalışmalarına içtenlikle destek vermekte, önemli katkılarda bulunmaktadır.”

Sigorta eksperliği kurumu için önemli olduğunu bildiğimiz SEİK seçimlerine tüm meslektaşlarımızın gerekli katılımı göstermesi mesleki sorumluluk ve kurumsal kimliğimizin gereği olup, tüm sigorta eksperlerinin gerekli hassasiyeti göstermesini önemle rica ederiz.

Aday olan tüm meslektaşlarımıza başarılar diler, seçimlerin mesleğimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.