Smart-i Awards’da başvurular için son gün 31 Ağustos….

Sigorta sektörünün ve bu sektöre hizmet veren, teknoloji geliştiren şirketlerin inovatif projeleriyle yarıştığı Smart-i Awards’da başvurular 31 Ağustos Perşembe günü kapanıyor. Yarışmanın kazananları, 12’nci Sigorta Haftası ve 2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi kapsamında Türkiye Sigorta Birliği (TSB) ana sponsorluğunda 26 Eylül’de Swissotel’de düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Smart-i Awards, sektörün gelişmesini hedef alan yenilikçi ürün ve hizmetleri desteklemek, yeni nesil teknolojilerin sektör tarafından benimsenip yaygınlaştırılmasını sağlamak ve başarılı projeleri öne çıkararak sigorta endüstrisindeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenleniyor. Türkiye’nin sigortacılık-sigorta teknolojileri alanındaki proje bazlı tek ödül programı Smart-i Awards,  sektör yayınlarından Akıllı Yaşam Dergisi ve Sigorta Gündem öncülüğünde gerçekleştiriliyor.

Sigorta sektörünü tam 12 yıldır bir araya getiren Sigorta Haftası kapsamında 25-26 Eylül tarihlerinde Swissotel The Bosphorus’ta uluslararası davetli ve konuklar eşliğinde düzenlenecek 2’nci Uluslararası Sigorta Zirvesi, bu yıl dopdolu içeriğini Smart-i Awards ödül töreni ile taçlandırıyor. Afet riskleri ve sigortacılığın rolü konusunda farkındalık yaratmak üzere yurtiçi ve yurtdışından uzman konuşmacıların katılacağı, içinde birçok panelin de yer alacağı zirve 26 Eylül’de Smart-i Awards ödül töreniyle kapanıyor.  Sigortacılık ödül töreninde ayrıca “İnovatif Dönüşüm” ana temasında düzenlenecek panelde; teknolojinin InsurTech ekosistemine etkisi, InsurTech’lerin geleceği, deprem ve doğal afetlerde sigorta teknolojilerinin kullanımı, tüm bu gelişmelerin sigortalı ve sigortacılara yansımaları gibi konular da uzmanları tarafından enine boyuna masaya yatırılıyor.

Yarışmaya, sigorta şirketleri, bireysel emeklilik şirketleri, brokerlar, sigorta şirketleri ile iş birliği yapan diğer sektörlerden yazılım, donanım, hizmet sağlayıcı şirketler ve sigorta sektörüne hizmet veren ajanslar katılabiliyor.

Sigorta şirketleri ve bu şirketlere teknoloji üreten inovatif şirketlerin Swissotel sahnesinde ödüllendirileceği yarışmaya başvurular 31 Ağustos tarihine kadar Smart-i Awards internet sitesi üzerinden www.smartiawards.com  devam ediyor.

Geleceğin vizyonerleri arasına katılıp panel konuşmacısı olmak ve başarıyı ödüllendirerek yaratıcılığı teşvik eden sponsorlar arasında yer almak için [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

İnovatif projelerin finansal ekosistemde yarattığı devrimi keşfetmek, teknolojinin geleceğine şahit olmak ve değişimin liderleri ile network kurmak için bu etkinliği kaçırmayın.

 

Smart-i Awards 2023

Son Başvuru Tarihi| 31.08.2023

 

Ödül Töreni | 26.09.2023

Swissotel The Bosphorus