Smart-i Awards için geri sayım başladı…

Türkiye sigorta sektörünün ilk ve tek inovasyona dayalı ödül programı Smart-i Awards için geri sayım başladı. Yarışmanın bu yılki ana teması ise “İnovatif Dönüşüm” olarak belirlendi ve son başvuru tarihi 31 Ağustos…

Smart-i Awards sigortacılık sektörünün gelişmesini hedef alan ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çıkararak bunların gelişimindeki iş modellerinin, deneyimlerin paylaşılmasını sağlamak ve sigortacılık endüstrisindeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenleniyor. Bu ödül programında, yeni nesil sigorta teknolojilerinin sektör tarafından benimsenip yaygınlaştırılması, dijitalleşmenin iş süreçlerine entegre edilerek verimliliğin artırılması gibi konularda fark yaratan şirketler bir adım öne geçecek.

TSB’nin sosyal medya hesaplarından yarışmayla ilgili yapılan paylaşımda, “Türkiye Sigorta Birliği olarak ana sponsoru olduğumuz #SmartiAwards2023, sigortacılığın geleceğine ışık tutuyor! ‘İNOVATİF DÖNÜŞÜM’ teması ile yeni nesil sigorta teknolojilerini, dijital entegrasyonu ve sektörel verimliliği öne çıkararak, inovasyonun ve yaratıcılığın sınırlarını zorladığımız bu prestijli yarışmaya siz de katılmak isterseniz başvurularınızı ve sektöre damga vuracak fikirlerinizi bekliyoruz!” denildi.

Başvuru ve detay için lütfen tıklayınız