Türkiye Sigorta’da 2 yeni genel müdür yardımcısı

Türkiye Sigorta’da 2 üst düzey atama gerçekleşti. Türkiye Sigorta’dan konuya ilişkin KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin 6 Eylül 2023 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, aynı tarih itibarıyla Dr. Doğan Başar’ın Şirketimiz İnsan Kaynakları, Eğitim, Tedarik ve İdari Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı görevine ve Şirketimizde Oto Dışı Sigortalar Direktörlüğü görevini yürüten Çağrı Akpınar’ın Teknik ve Acenteler Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na ilişkin süreçlerin akabinde yürütülerek atanmalarına karar verilmiştir.” denildi.

2018-2020 yılları arasında Borsa İstanbul’da görev yapan Dr. Doğan Başar, 2020 Ocak ayında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürü olarak göreve başlamış ve bu görevini 2023 Ağustos’a kadar sürdürmüştü.

Çağrı Akpınar ise Güneş Sigorta’da başladığı sigortacılık kariyerinde, Halk Sigorta, Marsh Türkiye ve Türkiye Sigorta’da yöneticilikler yaptı. Akpınar 202o yılı eylül ayından bu yana ise Türkiye Sigorta’da direktörlük görevini yürütüyordu.