“100 Sigortacı Kadın Yüz, Yüksek Topuklar” belgeselinin ilk gösterimi yapıldı

Kadın Sigortacılar Derneği’nin (KASIDER) projesi olan “100 Sigortacı Kadın Yüz, Yüksek Topuklar” isimli belgeselinin ön gösterimi Belgesel de konuşmacı olarak yer alan sigortacılar ve yönetim kurulu eşliğinde izlenildi.
Cumhuriyetimizin 100. yılında, yönetmenliğini deneyimli gazeteci Tuluhan Tekelioğlu’nun yaptığı KASIDER “100 Sigortacı Kadın Yüz, Yüksek Topuklar” isimli Belgeseli yayına hazır olarak tamamlandı.

29 Eylül’de Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi’nde gösterimi yapılacak

Belgesel ile ilgili açıklama yapan KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler, şunları söyledi: “Sigortacılık mesleğinin itibarlı, saygın ve sürdürülebilirliğe katkısı sebebiyle ne kadar faydalı bir meslek olduğunu, bizden sonraki nesillere ve özellikle tüm kamuoyuna anlatmak amacıyla böyle bir belgesel çekmeye karar verdik. Deneyimli gazeteci ve belgesel konusunda uzmanlaşmış sevgili Tuluhan Tekelioğlu ve kıymetli ekibiyle birlikte çekimlerimizi 15 gün içinde tamamladık. Belgeselde, sigorta sektöründe uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış , teknik kadrolarda hizmet etmiş yöneticilerimiz de yer aldı. Hız, güven, teknoloji, iletişim, büyük sayılar, sürdürülebilir ekonomiye katkı, mesleğimizin sosyal fayda yönü, kadınlarımızın endüstrideki yeri gibi birçok önemli detaya yer verilen belgesel, Eylül ayında sigortacılık haftasında KASIDER için ayrılan gün olan 29 Eylül’de, Hilton Bomonti Oteli’nde gerçekleşecek Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi’nde ilk defa tüm sektör ile birlikte seyredilecek. Mesleğimizin kıymet ve itibarını tazeleyecek olan bu çalışma, mesleği seçmek isteyenler için güzel bir referans kaynağı olacaktır. “ İyi ki Sigortacıyım “ , ve umarım herkes bir gün hep bir ağızdan ‘İyi ki Sigortalıyız’ diyecektir.”