TSB Başkanı seçilen Gülen’den SEDDK Başkanı Eroğlu’na ziyaret

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanlığına seçilen Uğur Gülen, TSB’deki ilk mesai gününde SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Konuya ilişkin SEDDK Başkanı Eroğlu’ndan sosyal medyada yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi: “Geçtiğimiz hafta Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığına seçilen, kıymetli dostum sayın Uğur Gülen’i kabul ettik. Sayın Uğur Gülen uzun yıllar sektörde ve Birlik komitelerinde çalışmış, Ülkemizin köklü gruplarından Sabancı grubuna bağlı sigorta ve emeklilik şirketlerinde yıllardır CEO’luk görevinde bulunan kıymetli bir profesyonel. Bilgi birikimi, engin tecrübesi ve vizyoner kişiliği ile Uğur Başkanın Türkiye Sigorta Birliğine ve sektörümüze üst düzey katkı sağlayacağına inancım tamdır. Ziyaretinde, risklerin çeşitlendiği ve derinleştiği bir dünyada ülkemiz için stratejik sektörler olan sigorta ve emeklilik sektörlerimizin ülkemize, kurumlarımıza, vatandaşlarımıza yapacağı katkıyı maksimize etmek için iş planı ve yol haritası konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Liderliğinde TSB ve diğer paydaşlarla tam uyum içinde sırt sırta, omuz omuza vererek ortak akılla ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tekraren kendilerine başarılar dilerim.”

SEDDK Başkanımıza sağladığı tarifsiz destek için çok teşekkür ederim”

TSB Başkanı Uğur Gülen ise ziyarete yönelik yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ” TSB’deki yeni görevime, bugün TSB ofiste başladım ve Değerli Başkanımız Mehmet Akif Beyi ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundum. Son derece faydalı bir görüşme oldu.
Çözüm ve öneri üreten, ekosistemindeki tüm paydaşları ile olumlu ve derin ilişkiler kuran, sigortacılığın toplumun her kesiminde gelişmesine ön ayak olan, özellikle sektördeki deneyimi barındıran teknik komite ve çalışma gruplarının katkısını maksimize eden, Türkiye ekonomisinin en kritik konularına sıradışı fikirler yaratan bir Türkiye Sigorta Birliği yaratmanın önemine vurguladık. SEDDK Başkanımıza tekrar sağladığı tarifsiz destek için çok teşekkür ederim.”