Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 40. dönem mezunları sertifikalarını aldı

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından düzenlenen Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 40. Dönem Mezuniyet Töreni 18 Eylül’de İş Sanat Oditoryumunda gerçekleşti.

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından düzenlenen Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 40. Dönem Mezuniyet Töreni 18 Eylül’de İş Sanat Oditoryumu’nda gerçekleştirildi. SEDDK Başkan Yardımcısı Ebru Gençosmanoğlu’nun yanı sıra çok sayıda yöneticinin de bulunduğu törende mezunlar kendi yöneticilerinin ve TSEV eğitmenlerinin ellerinden sertifika ve plaketlerini teslim aldılar.

Tören, Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı. Sırasıyla TSEV Müdürü Mehmet Kalkavan ve SEDDK Başkan Başkan Yardımcısı Ebru Gençosmanoğlu’nun konuşmalarını takiben programda ilk üçe giren öğrencilere plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Program Birincisi Handan Balcı Yılmaz (Aksigorta); Program İkincisi Hilal Çıklabulduk (Türkiye Sigorta) ve Program Üçüncüsü Hülya Arife Bilgin (Hepiyi Sigorta) olurken; dereceye girenlerin plaketlerinin tesliminin ardından Handan Balcı Yılmaz bir konuşma yaptı.

Daha sonra programın ikinci yarısında altı ayrı branşta açılan gruplarda birincilere ve branştan başarı ile mezun olan katılımcılara sertifika ve plaketleri verildi. Yangın & Mühendislik branşını Efe Halil Özel (Türk Re); Muhasebe branşını Ece Dönmez Akman (Chubb Sigorta); Hayat branşını Özge Saygıdeğer (Anadolu Hayat Emeklilik); Sağlık branşını Necati Karayazı (Anadolu Sigorta); Kaza branşını dönem üçüncüsü Hülya Arife Bilgin (Hepiyi Sigorta) ve Nakliyat branşını dönem birincisi Handan Balcı Yılmaz (Aksigorta) birincilikle bitirdi.

TSEV’in 300’e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiği mezuniyet töreni, kokteyl ile sona erdi.