Sigorta sektörü 10-11 Ekim’de 2. Türkiye Rendezvous’da buluşuyor

Sigorta sektörünün önemli buluşmalarından 2. Türkiye Rendezvous, 10-11 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek. İki günlük organizasyonda Sigorta Tatbikatçıları Derneği’nin (STD) bu yıl 14’üncüsü gerçekleşecek olan Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı da yapılacak. IUC Group’un organizasyon sponsoru olduğu konferans bu sene 2. Türkiye Rendezvous ile bir arada gerçekleşecek.

IUC Group CEO’su Menekşe Uçaroğlu konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “14 senedir büyük bir ilgi ile izlenen konferansımız, Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansına her sene 23 farklı ülkeden yüzlerce katılımcı geldi ve Sigorta Tatbikatçıları Derneği olarak bu organizasyona kesintisiz 14 sene ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz. IUC Group’un organizasyon sponsoru olduğu konferans bu sene 2. Türkiye Rendezvous ile bir arada gerçekleşecek.

Her sene olduğu gibi STD üyelerinin ücretsiz olarak katılım sağlayacakları konferansa Türk Sigorta ve Reasürans Şirketlerinden de üçer kişi ücretsiz olarak katılabilecek, ayrıca ikili toplantılarda kullanılmak üzere şirketlerin kullanımına masalar tahsis edilecek. Bu konularda bilgi almak, katılımcılarınızı kayıt ettirmek ve masanızı ayırmak için [email protected] ve [email protected] mail adreslerinden destek alabilirsiniz”