Bupa Acıbadem Sigorta çalışanlarının adımları iyiliğe dönüşüyor…

Bupa Acıbadem Sigorta çalışanları Eylül ayı boyunca günde 6 bin adım atarak, Healthy Cities – Sağlıklı Şehirler – programına destek oldu. Bupa’nın global olarak birçok ülkede yürüttüğü Healthy Cities programı, insanları günlük yaşamlarında uzun vadeli sağlıklı alışkanlıklar benimsemeye teşvik ederken aynı zamanda şehirlerdeki doğal yaşama katkı sağlayarak insanların sağlığına destek vermeyi amaçlıyor.

Healthy Cities kapsamında gerçekleşen 6 bin adım projesinin deprem bölgesindeki çocuklara yönelik önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesinin hayata geçmesine olanak sağlayacağının altını çizen Bupa Acıbadem Sigorta İnsan Kaynaklarından Sorumlu Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Ebru Keskin Kulalar “Program daha önce Avrupa ve Latin Amerika’da da başarılı bir şekilde uygulandı. Bupa Türkiye olarak küresel çapta yürütülen Healthy Cities programıyla tüm çalışanlarımız ile bir güç birliği yaparak her gün 6 bin adım atmayı hedefledik. Eylül ayında gerçekleştirdiğimiz bu verimli sürdürülebilirlik etkinliğimizin sonucunda 885 çalışanımız ile 1 ay içerisinde toplam 126,573,300 adım atarak, hem kendi sağlıklı yaşam tarzlarımızı sürdürebilmek hem de sürdürülebilir bir geleceğin temellerini atmaya destek olmak için çabaladık. Projenin sonucunda gerçekleşen bu başarılı adım performansı ile depremzedelerin hayatını daha iyi bir hale getirmek, bölgenin yeniden kalkınmasına katkı sağlamak için önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Entegre sağlık hizmetleri alanında fark yaratan sürdürülebilirlik projeleriyle öne çıkan Bupa  Acıbadem Sigorta , bireylerin her gün aktif olmalarını destekliyor ve daha uzun, daha sağlıklı, daha mutlu bir dünya için çalışanlarını destekliyor.