Sigorta sektörü 100’üncü Yıla Özel Voleybol Turnuvası’nda buluşuyor!

RS Otomotiv Grubu’nun tüm sigorta sektörünü bir arada toplayacak plaj voleybolu turnuvasının detayları belli oldu. 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek “100. Yıl Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvası”, İBB Maltepe Spor Tesisleri’nde 32 farklı takım ile tüm sektörü bir arada toplayacak. Kadın takımlar sponsorluğunu Tur Assist’in, erkek takımlar sponsorluğunu ise RS Servis’in üstleneceği turnuvada katılımcıları ayrıca yoga ve nefes eğitimleri, çocuk etkinlikleri, DJ performansları gibi etkinlikler bekliyor.  

Ülkemizin önde gelen otomotiv şirketlerinden RS Otomotiv Grubu ana sponsorluğunda ve KASIDER iş birliği ile düzenlenecek olan sigorta sektörü plaj voleybolu turnuvasına kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Filenin Sultanları’ndan ilham alınarak organize edilen 100. Yıl Sigorta Sektörü Plaj Voleybolu Turnuvasına kadın ve erkek olmak üzere 32 farklı takım oluşturan sektör temsilcileri katılımda bulunacak.

İBB’nin Maltepe Spor Tesisleri’nde yapılacak turnuvayla ilgili mesajlarını aktaran RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı: “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Filenin Sultanlarından aldığımız ilhamla tüm sektörü bir çatı altında toplayacak, unutulmaz bir turnuva düzenlemek istedik. 20-22 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenleyeceğimiz turnuvada tüm sigorta sektörünü ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” dedi.