Allianz’dan müşterilerine özel 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nı yerinde ileme fırsatı

Olimpiyat Oyunları’nın Global Sigorta Ana Ortağı Allianz, Olimpiyat heyecanını müşterileriyle paylaşmak için yeni bir kampanya başlattı. Allianz 365 sadakat programına ücretsiz üye olarak kampanyaya katılan bireysel müşteriler, çekilişle Paris’e gitme ve Serbest Dalış Rekortmeni Milli Dalgıç Şahika Ercümen’in de katılımıyla oyunları yerinde izleme şansı yakalayacak.

Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nın 2021-2028 yılları arasında Global Sigorta Ana Ortağı olan Allianz, müşterilerini 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nın ruhunu ve heyecanını deneyimlemeye davet ediyor. Bu yıl ‘Şampiyonlar Allianz’da Buluşuyor’ sloganıyla Paralimpik ve Dünya Yüzme Şampiyonu Sümeyye Boyacı, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz ve Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Tekvandocu Merve Dinçel’in ana sponsorluklarını üstlenen Allianz Türkiye, şimdi de müşterilerine Olimpiyat Oyunları’nı yerinde izleme fırsatı sunuyor.

Allianz Türkiye’nin müşterilerine özel sadakat programı Allianz 365’e üye olan ve yeni katılan bireysel müşteriler, çekilişle 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nı canlı izleme şansı yakalıyor. Çekiliş sonunda kazanan 10 Allianz müşterisi, Cumhuriyet’in 100. yılına özel yaptığı 100 metre dalışıyla Türkiye rekortmeni olan, aynı zamanda paletsiz değişken ağırlık kategorisinde 106 metre ile dünya rekorunu kırmayı başaran milli sporcu Şahika Ercümen’in de katılımıyla oyunları yerinde izleyecek.

Allianz Türkiye’nin ’Senin Olimpiyatların Gelmiş’ temalı üç reklam filmiyle duyurduğu müşteri kampanyası, 30 Kasım’a kadar geçerli olacak. Allianz 365 sadakat programına ücretsiz üye olan tüm bireysel müşteriler, ‘Allianz’ım’ mobil uygulaması üzerinden 2024 Paris Olimpiyatları kampanyasına katıldıklarında bir çekiliş hakkı kazanacaklar. Müşteriler kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye Allianz’ım mobil uygulaması ve www.allianz.com.tr üzerinden ulaşabilecekler.