Bupa Türkiye’den sağlıkta yeni yatırım: senCard Dental

Sigortacılıktaki faaliyetlerini sağlık hizmetleri alanıyla genişletmeye devam eden Bupa Türkiye, ağız ve diş sağlığı kliniği senCard Dental’in ilk şubesini İstanbul Bağdat Caddesi’nde hizmete açtı.

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde yer alan senCard Dental’in açılış törenine Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan, Bupa Acıbadem Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli ve senCard Dental İş Geliştirme Koordinatörü Orhan Öztoprak katıldı.

Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan, açılışla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “senCard Dental adını verdiğimiz yeni şirketimiz ve yeni iş kolumuz ile entegre sağlık şirketi olma yolculuğumuza çok önemli bir adım atıyoruz” dedi.

Gürcan, “Yeni yolculuğumuzun kapısını aralayan bu önemli başlangıç; başarıya giden zorlu yolda kudretimize ulaşma hedefimizle, kuvvetimizi arttırabilmenin tohumlarını oluşturuyor. Bupa Türkiye olarak sadece sigortacılık faaliyeti sunan grup olmanın ötesine geçiyoruz. Bu ve bundan sonra atacağımız adımlar sağlık hizmetleri alanında bizi daha da ileriye taşırken, iş ortaklarımıza, kurumlara ve nihai tüketiciye farklı değer önermeleri sunabilmenin imkânlarını yaratacaktır” diye konuştu.

Gürcan şunları söyledi: “Diğer taraftan sunacağımız iş modelleri, geliştireceğimiz ürünler ve takip edeceğimiz klinik politikalar ile bir taraftan kamunun yükünü hafifletmeyi, kayıtlı ekonomiyi güçlendirmeyi, güvenilir ve kaliteli hizmetler sunarak tüm ekosisteme hizmet sağlamayı hedefliyoruz. senCard Dental’ın ilk başlangıcını yapıyor olmaktan gurur duyuyor, nicelerini hep birlikte açacağımıza cani gönülden inanıyorum. Hepimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim.”