Bahadır İçel’den yeni kitap: “AQ=Uyumsal Zekâ”

Sigorta sektörünün emektar iletişimcilerinden Katılım Emeklilik Kurumsal İletişim Müdürü Bahadır İçel’in yeni kitabı “AQ=Uyumsal Zekâ” kitapçılardaki yerini aldı. “Tüm Zamanların Başarı Formülü” üst başlığını taşıyan kitabın yazarı İçel, okurları hem AQ’yu daha detaylı tanımak hem de AQ’yu arttırmak için eşsiz bir yolculuğa davet ediyor.

Bahadır İçel kitabın içeriğiyle ilgili olarak şu bilgileri veriyor: “IQ’nuz akademik başarınızı sağlar, sizi yazılı sınavlardan geçirir, bir işe girebilmenize yardımcı olur, denklemin bilimsel tarafı ve zekanın temelidir. EQ’nuz insanlarla ve toplumla ilişkiler kurmanızı, sosyal ağlar oluşturup onları güçlendirmenizi sağlar, başarının katalizörü ve hazırlayıcısıdır. AQ’nuz ise zorluklar ve sorunlarla karşılaştığınızda nasıl ve ne kadar ayakta kalabildiğinizi belirler, nasıl başarılı olabileceğinizi ve nasıl iyi bir lider olabileceğinizi ortaya koyar.”

Yazarın daha önce yayınlanmış İstanbul Efsaneleri, Benim Adım Z, Firavunlar, Başka Dünyalardan Öyküler, Tanrının Üvey Evlatları, Karanlığın Ötesinde, Hayatımızı Değiştiren Unutulmaz Diziler, Başka Öyküler, Cihatopya, Lost Nasıl, Hiçliğin Kıyısında adlarıyla yayınlanmış farklı edebî türlerde kitapları da bulunuyor.

Kanon Kitap tarafından yayınlanan kitap bu siteden imzalı ve indirimli olarak temin edilebiliyor.