Sigorta sektörü ve akademi yarın Eskişehir’de buluşuyor

Sigortalı Anadolu Zirvesi, 7 Mayıs’ta (yarın) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde düzenleniyor. Sigorta sektörü ile üniversiteler arasında köprü oluşturmayı amaçlayan buluşmada ülke genelinde sigorta bilincini artırmanın yolları tartışılacak. Etkinlik, sektörden ve farklı üniversitelerden üst düzey katılımla gerçekleşecek.

 Özel sektör – akademi işbirliğinin dikkat çeken örneklerinden biri olan Sigortalı Anadolu Zirvesi, 7 Mayıs’ta (yarın) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde düzenlenecek konferansla başlıyor. Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) İkinci Başkanı Mehmet Verim ve Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen’in açılış konuşmalarını yapacağı buluşmada sigorta sektörünün ve sigorta akademisinin önde gelen temsilcileri üç ayrı panelde sektörün bugünü ve geleceğine dair fikirlerini paylaşacak. Etkinlik, Türkiye Sigorta Birliği’nin katkılarıyla, sektörün düşünce platformu Sigorta Strateji tarafından organize ediliyor. https://sigortastrateji.com/sigortali-anadolu-zirvesi-2024/

Sigortalı Anadolu Zirvesi 2024, Türk sigorta sektörü paydaşlarını Anadolu’daki üniversitelerle bir araya getirecek konferans serisinin ilki olma özelliğini taşıyor. Zirveye Türkiye’nin farklı üniversitelerinden katılacak öğretim üyeleri, sigorta sektöründeki gelişmelere akademik perspektiften mercek tutacak. Sektör temsilcileri ise sahadaki gelişmeleri aktarıp çözüm önerilerini paylaşacak.

Her yıl farklı bir şehirde ve üniversitede düzenlenmesi planlanan etkinlik serisi, Türkiye genelinde sigorta bilincini artırmayı ve sigorta sektörü ile Anadolu üniversiteleri arasında bir köprü oluşturmayı amaçlıyor.

Türkiye Sigorta Birliği’nin etkinlik sponsorluğunda gerçekleştirilecek Zirvenin akademik paydaşı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin akademik olarak desteklediği etkinliğin iletişim sponsorluğunu ise Sigorta Dünyası Dergisi üstleniyor. https://sigortastrateji.com/sigortali-anadolu-zirvesi-2024/