Anadolu Sigorta’dan Marka Kasko atağı…

Anadolu Sigorta, Marka Kasko ürün yelpazesine yeni eklemeler yaparak, özel teminatlar içeren “Fiat Kasko Sigortası”, “Jeep Kasko Sigortası” ve “Alfa Romeo Kasko Sigortası” ürünlerini hizmete sundu. Yeni Marka Kasko Sigortaları ile Anadolu Sigorta, anlaşmalı yetkili servis istasyonlarından faydalanan araç sahiplerine bir dizi ayrıcalık tanıyor.

 

Anadolu Sigorta, “Fiat Kasko Sigortası”, “Jeep Kasko Sigortası” ve “Alfa Romeo Kasko Sigortası” ile Fiat, Jeep ve Alfa Romeo markalı araç sahiplerine yeni avantajlar sunuyor. Araç sahipleri, ilgili markaların yetkili servislerinde Anadolu Sigorta poliçesi avantajlarını yaşarken, 7 gün/24 saat hizmet veren asistans hizmetleri gibi birçok ayrıcalıktan da faydalanabiliyor. Fiat Kasko Sigortası, Jeep Kasko Sigortası ve Alfa Romeo Kasko Sigortası, “Genişletilmiş Kasko” teminatlarını ve benzersiz avantajları tek bir poliçede birleştiriyor.

Fiat, Jeep ve Alfa Romeo Marka Kasko ürünleri, kasko kapsamına giren tüm risklere karşı kullanıcılara ayrıcalıklar sunuyor. Hasar durumunda, markaların yetkili servislerinde belirlenen tutar kadar ekspertiz olmaksızın onarım yapılabiliyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gören, konuyla ilgili şunları belirtti: “Geniş teminat seçenekleriyle her bütçeye uygun fırsatlar sunarak sigortalı oranını artırmayı hedefliyoruz. Kasko sigortaları, zorunlu sigortalardan sonra en çok tercih edilen ürünlerden biri olsa da son yıllarda yükselen maliyetlere bağlı olarak yaşanan prim artışları kasko sigortası yaptırma eğilimini düşürdü. Anadolu Sigorta olarak sigortalı sayısını artırma misyonumuzla, bu alanda her ihtiyaca ve bütçeye uygun şekilde ürünlerimizi çeşitlendirmeye devam ediyoruz. Yıllar önce hayata geçirdiğimiz Marka Kasko ürünlerimize yeni markalar ekleyerek araç sahiplerine birçok ayrıcalık ve avantaj sunuyoruz. Fiat Kasko, Jeep Kasko ve Alfa Romeo Kasko ürünlerimiz ile müşterilerimiz, her türlü hasar hizmetini markaların yetkili servisleri çatısı altında, yalnızca orijinal parçalar kullanılarak, konusunda eğitimli ve uzman teknisyenler tarafından tam ve eksiksiz olarak alabiliyorlar.”