Mobil kaza tutanağı uygulaması yenilenen yüzüyle Sigortam360’ta!

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) Mobil Kaza Tutanağı (MKT) uygulamasını yenilenen yüzüyle Sigortam360’ta hizmete aldığını duyurdu.

SBM’den konuya ilişkin sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda, olası bir kaza durumunda vakit kaybetmeden çözüme ulaşmak için kağıt tutanak aramadan,  Sigortam360 mobil uygulaması ile Mobil Kaza Tutanağının doldurularak bilgilerin doğrudan SBM sistemlerine aktarılabildiğinin altı çizildi.

SBM’nin paylaşımı şöyle:

“Sigortam360 mobil uygulaması üzerinden Mobil Kaza Tutanağı (MKT) hizmetlerine kolayca erişebilir ve Sigortam360 mobil uygulamasını indirerek Mobil Kaza Tutanağınızı hızlıca doldurabilirsiniz.

Olası bir kaza durumunda vakit kaybetmeden çözüme ulaşmak için kağıt tutanak aramadan,  Sigortam360 mobil uygulaması ile Mobil Kaza Tutanağınızı doldurun ve bilgilerinizi doğrudan SBM sistemlerine aktararak zamandan kazanın!

Detaylı bilgi için; Sigortam360 mobil uygulamasını App Store ve Google Play üzerinden indirebilir ya da https://lnkd.in/dCNGY2NU sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.”