Tur Assist ile Solera Audatex arasında önemli iş birliği…

Başta sigorta, otomotiv ve finans olmak üzere pek çok sektörde milyonlarca müşteriye acil yardım hizmetleri sağlayan Tur Assist, müşteri odaklı projelerini hızlandırmak adına yeni bir iş birliğine imza attı. Solera Audatex ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, yapay zeka destekli hasar odaklı asistans projesi, Audatex’in hasar hesaplama alt yapısı ile maliyet avantajı ve kontrolünde daha güçlü olacak.   Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, “Hasar tespiti süreçlerini kolaylaştırarak, araç sahiplerine ve eksperlere zamandan tasarruf sağlamak adına hayata geçirdiğimiz hasar odaklı asistans projemiz, Audatex iş birliğimiz ile daha efektif hale geliyor. İnovasyona yatırım yapmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.  

 

Asistans sektöründe faaliyet gösteren Tur Assist, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak adına çalışmalarına hızla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl duyurulan ve sigortacılık sektöründe büyük yankı uyandıran “hasar odaklı asistans” projesi, Solera Audatex ile yapılan yeni iş birliğiyle daha da gelişiyor. RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, Solera Audatex Orta Doğu, Afrika, Türkiye ve Azerbaycan (MENAT Bölgesi) Bölge Direktörü Maher El Ghailani, Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan ve Türkiye Genel Müdürü Haydar Aydın yapılan iş birliği imza törenine katılım gösterirken, Turan önemli açıklamalarda bulundu.

Maliyet ve zamandan tasarruf sağlayarak sürücülerin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini dile getiren Turan “Uygulama sayesinde eksperlerin gerçekleştireceği hasar tespiti hızlanırken yedek parça tedarik süreci olağan akışa göre oldukça kısalıyor. İhtiyaçları doğru tespit edip, değişen ihtiyaçlara hızlı cevap verebilmek adına müşteri memnuniyetini odak noktası haline getiriyoruz. Audatex ile hayata geçirdiğimiz iş birliği ile hasar hesaplama alt yapımız, maliyet avantajı ve kontrolü konularında daha güçlü hale geliyor.” dedi.