Aveon Global’in #InsurtechIdeaton başvuruları başladı…

Aveon Global ve IMU TEKNOPARK #InsurtechIdeaton başvuruları başladı. Aveon Global Sigorta IT & Dijital Dönüşümden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Melek Yılmaz, “Bu etkinlik ile genç girişimcilere, teknoloji meraklılarına ve geleceğin liderlerine seslenerek sigorta sektöründe dijitalleşme ve teknoloji kullanımıyla ilgili çözümler üretmeyi teşvik etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Sigorta sektöründe dijital dönüşüme öncülük etme misyonu ile birçok ilke imza atan Aveon Global Sigorta, teknoloji konusunda ilklerin üniversitesi olması ile bilinen İstanbul Medeniyet Üniversitesi TEKNOPARK’ı ile Insurtech temalı Ideathon start verdi.

Konu hakkında konuşan Aveon Global Sigorta IT & Dijital Dönüşümden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Melek Yılmaz şunları söyledi: Aveon Global Sigorta ve IMU Teknopark olarak, geleceğin sigorta sektörünü şekillendirecek inovatif fikirleri keşfetmek için bir araya geliyoruz. Bu etkinlik ile genç girişimcilere, teknoloji meraklılarına ve geleceğin liderlerine seslenerek sigorta sektöründe dijitalleşme ve teknoloji kullanımıyla ilgili çözümler üretmeyi teşvik etmeyi hedefliyoruz. Amacımız, katılımcıların yaratıcı düşüncelerini ve inovatif yaklaşımlarını sergileyerek sigorta sektörünün geleceğini şekillendirecek fikirler üretmelerine olanak tanımak. Etkinlik boyunca katılımcılar, uzman mentorluk desteği alacaklar, fikirlerini geliştirecekler ve sonunda jüri önünde sunum yaparak değerlendirilecekler.”