Fransız sigorta devi AXA, AXA Grubu ve AXA XL Ceded Reasürans ekiplerini birleştirerek birleşik bir Ceded Re ekibi oluşturmak amacıyla 1 Temmuz 2025’ten itibaren bir organizasyonel yeniden yapılanma duyurdu.
Birleşik Ceded Re ekibi, Ceded Re’nin grup başkanı ve AXA XL’in Ceded Re başkanı olarak ikili görevine devam edecek olan Guy Van Hecke liderliğinde faaliyet gösterecek. AXA Group’un baş sigorta sorumlusu Nancy Bewlay’e rapor vermeye devam edecek ve AXA XL ile ilgili sorumluluklar için AXA XL CEO’su Scott Gunter’a bir matris raporlama hattı sürdürecek.
Guy Van Hecke, “AXA Grubumuz ve AXA XL ekiplerimizin güçlü yönlerini ve uzmanlıklarını bir araya getirerek, küresel çapta ortaklıklarımızı güçlendirecek daha entegre ve çevik bir Ceded Re yapısı yaratıyoruz. Bu stratejik uyum, tekrarları azaltmamızı, pazar varlığımızı geliştirmemizi ve küresel operasyonlarımızda kesintisiz iletişimi sağlamamızı mümkün kılıyor. Bu değişikliklerin yalnızca iç operasyonlarımızı güçlendirmekle kalmayacağına, aynı zamanda ortaklıklarımızın kalitesini ve etkinliğini de artıracağına inanıyoruz” dedi.